SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Abidal comença el seu treball al Barça i serà presentat avui

Amb l'adjunt a la secretaria tècnica, el lleidatà Ramon Planes

Éric Abidal.

Éric Abidal.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El nou secretari tècnic del FC Barcelona, Éric Abidal, va començar a treballar ahir en el que va ser el seu primer dia a la Ciutat Esportiva. La seua arribada es va produir al matí i va ser Pep Segura l'encarregat de conduir-lo fins a les oficines. El francès va afirmar estar “molt content”.

Éric Abidal va arribar en un altre vehicle acompanyat d'un amic i a les portes de les instal·lacions blaugrana va pujar al cotxe de Segura per entrar al pàrquing. Abans, cap a les 9.30 hores, havia acudit a la Ciutat Esportiva el lleidatà Ramon Planes.

El nou secretari tècnic del Barça i el seu adjunt, que seran presentats avui encara que Planes no parlarà, es van reunir ahir per primera vegada per començar a perfilar la plantilla 2018-2019. A aquesta primera cimera va assistir també Pep Segura, el mànager esportiu blaugrana.

Abidal i Planes es van entrevistar també amb l'equip de scouting del club que comandaran i amb què aniran al Mundial i també amb altres representants de la comissió tècnica del club.

Abidal serà presentat avui a les 12.00 i a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un acte al costat del vicepresident esportiu Jordi Mestre i el mànager esportiu Pep Segura.

A banda de la presentació, Mestre i Segura donaran la seua versió de l'ocorregut amb el fitxatge frustrat d'Antoine Griezmann i la participació de Gerard Piqué en el documental La decisión, emès la nit de dijous passat a Movistar Plus i en el qual el francès va comunicar públicament que continua a l'Atlètic de Madrid. Al club hi ha malestar pel fet que Piqué estigués implicat en la producció d'aquest documental.

tracking