SEGRE

DEPORTES

Hierro mantindrà De Gea com a titular davant d'Iran

“Tots els jugadors necessiten confiança i els la donaré”, diu el seleccionador

Fernando Hierro, ahir abans de la trobada amb els mitjans de comunicació.

Fernando Hierro, ahir abans de la trobada amb els mitjans de comunicació.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David de Gea mantindrà “tota la confiança” del seleccionador nacional Fernando Hierro malgrat els seus últims errors en els partits davant de Suïssa i Portugal, per la qual cosa tot fa indicar que continuarà sent el titular demà dimecres davant d’Iran (20.00, Telecinco) en el segon partit del Mundial de Rússia. “Tenim tota la nostra confiança en ell, tinc molt clar des de la meua experiència que els futbolistes necessiten sentir la confiança no únicament en els bons moments”, va expressar Hierro en una trobada amb la premsa ahir a Krasnodar.

El malagueny va reconèixer que el porter ha passat “per moments difícils”, però que un, “amb temps”, pot “superar qualsevol situació”. “Els porters tenen una psicologia especial i de vegades l’acció-reacció no és suficient. De Gea necessita temps i aire”, va reflexionar. “Tots els jugadors necessiten confiança i jo els la donaré a ells. De Gea s’ho ha pres amb naturalitat, hem d’acostumar a debatre’ns perquè forma part d’aquest treball. Ningú li ha donat res gratis i necessitem ser justos amb ell”, va prosseguir Hierro.

D’altra banda, va fer broma sobre el seu nomenament com a seleccionador després de la destitució de Julen Lopetegui. “Vaig venir a Rússia en un trajo i tornaré en xandall”, va assenyalar. “Era el director esportiu però les coses són així i en el futbol succeeixen coses com aquesta. A causa de les circumstàncies tinc un repte fantàstic en el qual treballaré dia a dia”, va sentenciar.

D’altra banda, Dani Carvajal és el principal dubte per aclarir per Fernando Hierro, en una decisió que prendrà a l’últim moment després de veure l’evolució d’un jugador que ha de “parar”.

“Està treballant des del dia 28 per recuperar-se. Pensarem d’aquí al partit què fer. Treballa des de fa dies i des del primer de la concentració no ha volgut descansar, l’hem de parar”, va assegurar Hierro. El seleccionador va destacar la professionalitat del defensa que es va lesionar a la final de la Lliga de Campions i que des d’aleshores només ha viscut per recuperar-se per arribar al Mundial. “És un noi amb una professionalitat fora del que és normal i s’agraeix aquesta il·lusió”, va dir Hierro.

Fernando Hierro, ahir abans de la trobada amb els mitjans de comunicació.

Fernando Hierro, ahir abans de la trobada amb els mitjans de comunicació.EFE

tracking