SEGRE

DEPORTES

Rússia posa rumb als vuitens de final amb un altre triomf còmode

Va derrotar Egipte i Salah va marcar de penal

Jugadors de la selecció russa celebren un dels gols aconseguits ahir davant d’Egipte.

Jugadors de la selecció russa celebren un dels gols aconseguits ahir davant d’Egipte.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Rússia va posar rumb als vuitens de final amb la seua segona golejada del Mundial, un 3-1 a l’Egipte de Mohamed Salah, que va marcar un gol de penal en el seu debut mundialista i veu com passar de ronda es converteix gairebé en un impossible amb dos derrotes en dos partits.

El conjunt rus va confirmar que la seua efectivitat no va ser flor d’un dia contra Aràbia Saudita, ja que va endossar tres gols en els primers 17 minuts de la segona meitat als faraons, amb què posa amb un peu i mig en la fase eliminatòria, de la qual només un improbable triple empat a 6 punts amb Uruguai i Aràbia, amb golejades pel mig, li impediria jugar els vuitens. Els pupils de Stanislav Txertxesov continuen de festa, sumen vuit gols en dos partits del seu Mundial, la qual cosa és un rècord per a una amfitriona des d’Itàlia 1934, i compten amb dos futbolistes en un gran moment: Denís Txérixev i Artem Dziuba. Els dos van tornar a marcar ahir, després del gol inicial en pròpia meta d’Ahmed Fathi. Després de la golejada (5-0) a Aràbia Saudita, Txertxesov va donar pas al bigolejador Txérixev i va decidir introduir un altre canvi més, el del punta Artem Dziuba, autor d’un gol tot just ingressar contra Aràbia Saudita, en lloc del criticat Fiodor Smólov

Héctor Cúper per fi va poder alinear la seua estrella Mo Salah, per a la qual cosa va sacrificar Amr Warda. La resta del conjunt dels faraons va ser la mateixa que va caure en els últims instants contra Uruguai.

tracking