SEGRE

DEPORTES

Mbappé classifica França per a vuitens

El blaugrana Ousmane Dembélé intenta fer una passada durant el partit d’ahir.

El blaugrana Ousmane Dembélé intenta fer una passada durant el partit d’ahir.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un gol de Kylian Mbappé, que va entrar al restringit grup dels golejadors de menys de vint anys en un Mundial, va donar a França la classificació per als vuitens de final i va apagar el somni de Perú, eliminada de forma matemàtica en el seu retorn a la competició trenta-sis anys després.

Una sort cruel per a un equip que va mirar als ulls la subcampiona d’Europa, farcida d’estrelles, però que com va passar en el debut aquest dissabte contra Dinamarca, va pagar cara la falta de punteria en una competició en la qual cada gest té un preu. Perú va portar el pes del partit, va buscar més l’arc rival i va disposar d’ocasions per, almenys, no anar-se’n derrotada, especialment Guerrero, als trenta-un minuts, i Pedro Aquino, que a la segona part de l’enfrontament va enviar la pilota a la creueta que hauria estat l’empat. A falta que aparegui Griezmann, que no passa un bon moment, els gals van trobar un bon Paul Pogba.

De les seues botes va sortir la jugada que, amb fortuna per un rebuig, va deixar Mbappé franc per tal de sentenciar i convertir-se en el golejador més jove de França en una fase final d’una competició important, honor que fins a l’actualitat tenia el jugador d’origen argentí David Trezeguet, que amb gairebé vint-i-un anys va marcar al Mundial del 1998.

El blaugrana Ousmane Dembélé intenta fer una passada durant el partit d’ahir.

El blaugrana Ousmane Dembélé intenta fer una passada durant el partit d’ahir.EFE

tracking