SEGRE

DEPORTES

Piqué, homenatjat pels cent partits amb la selecció espanyola

Hierro farà canvis ofensius contra Marroc

Rubiales, Ramos, Piqué i Hierro, ahir a l’acte d’homenatge al central català pels cent partits.

Rubiales, Ramos, Piqué i Hierro, ahir a l’acte d’homenatge al central català pels cent partits.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Gerard Piqué va ser sorprès ahir a la concentració de la selecció espanyola a Krasnodar, on va rebre un homenatge de la Federació, els treballadors i tots els companys, pels cent partits que acaba de complir amb la Roja al Mundial de Rússia. Davant dels aplaudiments de tots els presents, Gerard Piqué va rebre del capità Sergio Ramos, que li va donar la mà i una abraçada, una samarreta d’Espanya amb el seu nom i el dorsal cent amb la qual va posar somrient en una imatge que van completar el president de l’RFEF, Luis Rubiales, i el seleccionador, Fernando Hierro.

“El meu primer partit va ser contra Anglaterra a Sevilla el febrer del 2009 i va ser a la meua primera convocatòria. Des del primer moment Vicente [del Bosque], va decidir que jugués de titular. Va ser un grandíssim moment a nivell professional i personal, en un grup magnífic amb el qual he viscut els últims anys en què m’ho he passat francament bé”, va recordar en una conversa amb els mitjans de la federació.

Per sobre dels èxits que ha aconseguit Piqué com a integrant de la generació d’or del futbol espanyol, el central català es queda amb el sentiment de família que sempre ha sentit quan ha anat a la crida de la selecció. En l’àmbit esportiu, Piqué que va anunciar que deixarà la selecció espanyola quan finalitzi el Mundial 2018, té moltes esperances a arribar lluny a la gran cita de Rússia. “Tenim moltes opcions de fer alguna cosa bonica al Mundial, si ja el guanyéssim seria l’hòstia però cal anar passet a passet. Estem en una bona posició per poder classificar-nos i passar a la següent fase i des d’allà el viurem partit a partit, a veure si podem emportar-nos la copa”, va sentenciar.

D’altra banda, Hierro medita introduir retocs ofensius a l’equip titular per recuperar la pegada en el partit contra la selecció del Marroc. Podrien ser titulars Marco Asensio, Thiago i Iago Aspas acompanyant Diego Costa.

tracking