SEGRE

PIRAGÜISME COPA DEL MÓN D?ESLÀLOM

Miquel Travé frega la final

Un ‘toc’ a l’última porta del recorregut deixa el lleidatà fora de la lluita per les medalles || Marta Martínez i Maialen Chourraut, eliminades en semis

Núria Vilarrubla i Samuel Hernanz van debutar ahir en la modalitat de canoa doble mixta.

Núria Vilarrubla i Samuel Hernanz van debutar ahir en la modalitat de canoa doble mixta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La mala sort es va acarnissar ahir amb Miquel Travé a la Copa del Món de Liptovsky Mikulas, a Eslovàquia, la primera del calendari. El palista lleidatà va tocar l’última de les vint-i-dos portes del recorregut, una infracció que li va suposar una penalització de dos segons que el va deixar fora dels deu escollits per disputar la final i, per tant, de la lluita per les medalles. En cas d’haver mantingut el 0, el palista del Cadí, que encara està en edat júnior, hauria entrat amb el cinquè millor registre, el seu millor resultat en una competició internacional absoluta. Al final va acabar catorzè, la millor marca des que va debutar amb la selecció espanyola absoluta.

“Ha estat una llàstima perquè m’he quedat fora per aquest toc a l’última porta, però en general estic content de com ha anat tot. És la vegada que més a prop m’he quedat d’entrar en una final sènior”, va apuntar el jove urgellenc, vigent subcampió del món júnior de C1 i aspirant al títol al pròxim Mundial de la categoria. La victòria a la prova se la va emportar l’alemany Sideris Tasiadis, seguit del britànic Ryan Westley i el francès Cédric Joly.

La urgellenca va debutar en canoa mixta amb Samuel Hernanz i els dos es van quedar sense final

Menys sort van tenir la resta de representants lleidatans. En K1 dames, ni Marta Martínez ni Maialen Chourraut, una de les grans favorites a l’or, van aconseguir el pas a la final, les dos per una penalització de 50 segons per haver-se saltat una porta. La lleidatana, que per temps hauria pogut entrar entre les deu primeres, va sumar tres penalitzacions més de dos segons per acabar la 29, mentre que Chourraut va finalitzar trentena. El triomf va ser per a l’australiana Jessica Fox, al davant de l’austríaca Corinna Kuhnle i l’alemanya Ricarda Funk.

Finalment, Núria Vilarrubla, que avui lluitarà per ser a la final de C1 i licitar així per les medalles, va debutar ahir en la modalitat de canoa doble mixta, fent parella amb el basc Samuel Hernanz. L’experiència, la primera de la lleidatana a nivell internacional en aquesta disciplina, va acabar en semifinals al saltar-se una porta del recorregut.

tracking