SEGRE

TENIS TAULA COPA DEL REI

Villar Logístic i DKV passen a les semifinals

L’equip de les Borges defensa el títol del 2017 i el Balaguer opta a estrenar-se

Marc Duran i Oriol Monzó ja s’han proclamat campions d’Espanya en dobles.

Marc Duran i Oriol Monzó ja s’han proclamat campions d’Espanya en dobles.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Els dos clubs lleidatans que participen aquest cap de setmana en la Copa de la Reina i del Rei de tenis taula, que es disputa a Antequera, el Villart Logístic CTT Balaguer i el DKV Borges, es van classificar ahir per a les semifinals, amb la qual cosa opten a un doblet que seria històric per al tenis taula lleidatà. El CTT Balaguer, que no ha guanyat mai aquest títol –encara que sí que té una Lliga– va eliminar per 3-2 l’Irun Leka Enea i avui s’enfrontarà per un lloc a la final amb l’UCAM Cartagena. El DKV Borges, per la seua part, defensa el títol que va conquerir l’any passat. Ahir es va imposar per 3-0 al Burgos i avui s’enfrontarà amb l’Arteal Santiago. L’equip de la capital de les Garrigues, que també té un títol de Lliga al seu palmarès, ha guanyat dos vegades la Copa del Rei, el 2013 i el 2017.

A la competició femenina, Svetlana Bahktina va donar el primer punt al Villart Logístic al superar per 3-2 Ioana Tecla i Natàlia Prosvirnina va sumar el 2-0 al superar Jin Zhang també per 3-2. Leka Enea va empatar el partit amb el triomf de Belén Calvo sobre Anna Biscarri (0-3) i de Jin Zhang sobre Svetlana (0-3) i, al duel definitiu, Natalya va superar Ioana per 3-2.

El DKV va guanyar per 3-0 el Burgos, amb victòries per 3-0 de Marc Duran, Fan Chuang Wei i Oriol Monzó, encara que en aquest cas va ser per lesió del rival. Marc i Oriol també s’han proclamat campions d’Espanya en dobles i, en individuals, Marc Duran va ser subcampió d’Espanya i Oriol Monzó va endur-se el bronze.

La Gala premia el DKV Borges com a millor club del 2017 El DKV Borges va ser un dels protagonistes de la II Gala Anual del Tenis Taula Espanyol que, coincidint amb la disputa del Campionat d’Espanya i de la Copa del Rei, es va celebrar a Antequera. El club de la capital de les Garrigues va ser premiat com el millor del 2017, a la categoria masculina. Va rebre el premi el president del club, Enric Vall.

Marc Duran i Oriol Monzó ja s’han proclamat campions d’Espanya en dobles.

Marc Duran i Oriol Monzó ja s’han proclamat campions d’Espanya en dobles.SEGRE

tracking