SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Camp d'Esports tindrà patrocinador

El Lleida busca un espònsor que aportaria 150.000 € a l’any

El Camp d’Esports, durant el partit de Copa davant de l’Atlètic.

El Camp d’Esports, durant el partit de Copa davant de l’Atlètic.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida manté gestions amb una empresa especialitzada en Naming Rights, és a dir, aconseguir patrocinadors per reanomenar una instal·lació que, en aquest cas, seria el Camp d’Esports. El club espera aconseguir un espònsor que pugui afegir el seu nom al de l’estadi, una operació que reportaria al Lleida uns ingressos de 150.000 euros anuals.

La idea sobre la qual treballa el club és tancar l’acord per un període de cinc anys, ampliable a cinc més. En cas d’ascens a Segona divisió A, els ingressos augmentarien fins als 300.000 euros per any, per la qual cosa, en deu anys, la quantitat que ingressaria el Lleida per aquest concepte estaria entre un mínim d’1,5 milions d’euros, que en el cas que el club ascendís en un o dos anys, es podrien incrementar fins als 2,5 milions. Tots els diners que el club ingressi amb aquest model de patrocini es reinvertirien en el pla de manteniment i millora de l’estadi.

El club vol reinvertir els diners del patrocini en les millores que exigiria un ascens a Segona A

En cap cas no es perdria el nom del Camp d’Esports, ja que se li afegiria a la seua denominació actual la de la firma comercial amb què s’assolís un acord.

Abans de donar l’operació per tancada, també se li comunicaria a l’equip de Govern de la Paeria, ja que es tracta d’una instal·lació municipal cedida al Lleida Esportiu.

El Lleida, conscient que un ascens al futbol professional l’obligaria a fer nombroses reformes al Camp d’Esports, ha començat a moure’s per aconseguir els recursos econòmics necessaris. Aquesta temporada ja ha començat a fer millores, com la remodelació del túnel dels vestidors, la posada en funcionament d’un nou marcador o la sectorització de l’estadi, una de les exigències del futbol professional.

Entre les millores que caldria executar de forma imminent es trobaria el canvi de cadires, arreglar els lavabos i canviar les barres dels bars, també per adequar-se a les exigències de la Lliga, ja que el club vol tenir tancat l’acord abans que finalitzi l’any.

tracking