SEGRE

NATACIÓ CAMPIONAT DE CATALUNYA

Deu medalles més per als lleidatans en el Català

El Club Natació Cervera va aconseguir-ne vuit i el CN Lleida, dos

Els nadadors del CN Cervera amb la copa de campions de la Lliga Catalana de clubs absoluta.

Els nadadors del CN Cervera amb la copa de campions de la Lliga Catalana de clubs absoluta.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La segona jornada del Campionat de Catalunya júnior i absolut de natació, que es disputa a Mataró, encara va ser més fructífera que la inaugural per als nadadors lleidatans, que van aconseguir un total de deu medalles, totes en la categoria júnior, que s’uneixen a les set aconseguides dimarts. El Club Natació Cervera va ser ahir el gran protagonista al recollir vuit metalls, amb tres plates i cinc bronzes.

Ignasi Bernaus i Bernat Esteban es van proclamar subcampions en 400 estils, en les seues respectives edats, el mateix que Abril Costa en 50 braça. Bernaus i Esteban van tornar a pujar al podi, aquest últim en dos ocasions més, al ser bronze en 800 lliures i 200 papallona, mentre que el seu company va aconseguir el mateix metall en 800 lliures. Els altres dos tercers llocs els van firmar Carla Torra, en 50 braça, i Guillem Masjuan, en 100 lliures. Així mateix, el Cervera va rebre la Copa com a campió de la Lliga Catalana absoluta, títol que va aconseguir setmanes enrere.

Per la seua part, Roger Miret, del CN Lleida, va aconseguir dos plates, en 200 papallona i 50 esquena júnior, i va ser quart en 200 papallona absolut, mentre que Tomàs Lomero va ser quart en 50 esquena júnior. Finalment, Ares Perera, del CEN Balaguer, va ser quarta en 800 lliures i Núria Pallés, cinquena en 400 estils.

tracking