SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida elegeix Viadero

El tècnic càntabre, que va ser la primera opció fins que va aparèixer Oliva, serà presentat la setmana vinent || Ve del Racing, que el va cessar al febrer

Ángel Viadero dóna instruccions durant un partit amb el Racing de Santander.

Ángel Viadero dóna instruccions durant un partit amb el Racing de Santander.EL DIARIO MONTAÑÉS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El càntabre Ángel Viadero serà presentat la setmana que ve com a nou entrenador del Lleida per a la pròxima temporada succeint en el càrrec Gerard Albadalejo. Aquesta vegada sembla que va la vençuda i Viadero, que en els punts bàsics sempre va tenir un principi d’acord amb el Lleida, serà l’encarregat d’intentar portar a bon port el nou projecte blau d’aconseguir l’ascens.

El nou inquilí de la banqueta lleidatana no vindrà sol, encara que el club l’envoltarà d’un ampli staff tècnic de gent de la casa, entre els quals probablement estarà el seu antecessor Gerard Albadalejo. Viadero vindrà acompanyat del seu ajudant José María Lana, un detall a tenir en compte perquè el Lleida pretenia que vingués sol. La propera setmana, el club té previst presentar tot l’organigrama tècnic de la primera plantilla i anunciar fitxatges de jugadors, així com la nova campanya d’abonats.

Viadero, destituït com a entrenador del Racing de Santander al febrer, té un cartell molt atractiu a la Segona B, en la qual ha dirigit molts dels millors equips de la categoria com Ponferradina, Pontevedra, Eibar o el mateix Racing i Sestao, amb els quals es va quedar a un pas d’ascendir. El càntabre, que des del primer moment va ser el preferit del president del Lleida, Albert Esteve, va complir una temporada gairebé immaculada a Santander, la primera, a la qual tan sols li va faltar el colofó. Aquest va ser precisament el llast que va haver d’arrossegar en la següent, en la qual la pressió i els mals resultats van poder amb ell.

tracking