SEGRE

DEPORTES

Regalen 5.000 entrades

L’escàs públic en la inauguració i en les competicions porta l’ajuntament a repartir-les per a la clausura || Altres poblacions contractaran autocars

Primera jornada dels Jocs Mediterranis

Tarragona evoca el seu passat romà en l'oberturaEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El fracàs de la cerimònia d’inauguració dels Jocs Mediterranis 2018, amb grades buides en presència del rei Felip VI, ha fet que de cara a la clausura d’aquest diumenge l’ajuntament de Tarragona hagi previst repartir fins a 5.000 entrades, mentre que consistoris d’altres municipis tenen previst també contractar autocars.

“L’objectiu de la cerimònia de cloenda dels Jocs Mediterranis 2018 de diumenge vinent és fer una festa d’agraïment als diferents col·lectius com els voluntaris i a totes les persones que han participat en l’esdeveniment.” Així ho va explicar en roda de premsa el conseller comissionat dels Jocs Mediterranis, Javier Villamayor, que va destacar, a tall d’exemples, els serveis d’emergència i mèdics, els bombers, les policies locals de les seus, els cossos i forces de seguretat i les diferents administracions implicades. D’aquesta forma, va justificar el regal de 5.000 entrades a diferents entitats tarragonines de cara a l’acte de clausura dels Jocs.

La dona que va acusar un atleta turc d’agressió sexual retira la denúncia i és posat en llibertat

Les oferiran a totes les forces i cossos de seguretat, emergències, sanitaris i voluntaris de Protecció Civil que han participat en el dispositiu sanitari i de seguretat de l’organització. També gaudiran d’entrades de franc els abonats del Patronat Municipal d’Esports, així com les confraries de Setmana Santa de la ciutat.

D’altra banda, el cantant català Álvaro Soler cantarà a la cerimònia de cloenda. L’artista, conegut per senzills com Sofía, La cintura o El mismo sol, posarà punt final als deu dies de competicions celebrades a Tarragona.

Espanya arriba a 84 medalles i és segona rere Itàlia El golf espanyol es va exhibir ahir als Jocs Mediterranis, on va collir les quatre medalles d’or en joc, en una jornada en què també va sobresortir l’actuació dels esportistes espanyols en judo, amb dos ors més, en taekwondo, amb un or i un bronze, i en tenis taula, amb una plata i un bronze.

tracking