SEGRE

MOTOCICLISME TRIAL

Arnau Farré, en plena recuperació, sense equip

Vértigo Motors li ha rescindit unilateralment el contracte que tenia per a 2018 i 2019 || El de Vilanova de Segrià es va lesionar al febrer

Arnau Farré, durant el Trial Indoor en què es va lesionar.

Arnau Farré, durant el Trial Indoor en què es va lesionar.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Vilanova de Segrià Arnau Farré s’ha quedat sense equip en ple procés de recuperació de la lesió que va patir el mes de febrer passat, durant el Trial Indoor de Barcelona. Segons explica ell mateix “Vértigo Motors ha decidit unilateralment rescindir el contracte que tenia amb mi per a les temporades 2018 i 2019”. Durant l’esmentat Trial Indoor, Farré va patir la ruptura del lligament creuat anterior del genoll esquerre i es va establir un procés de recuperació d’uns sis mesos.

El lleidatà explicava ahir que “em van fitxar per desenvolupar el model Vandal, però ara, amb la meua lesió, han decidit congelar aquest projecte. És una pena perquè l’any pintava prou bé, tant amb l’equip com amb la moto”, afegia. La marca, per la seua part, va justificar en un comunicat la rescissió del contracte per “motius únicament i exclusivament industrials”.

Després d’aquest nou revés, Farré dóna l’any per perdut i se centra ja en el següent, encara que el primer és “recuperar-me bé de la lesió, ja hi ha temps per començar a parlar amb gent”. Explica que “no estic preocupat, segur que sortiran coses, però cal pensar ja en l’any que ve, perquè en aquest podria arribar a alguna carrera, però no vull precipitar-me”, explica. Després de ser operat el 20 de març, a Arnau li queda encara un mes i mig per començar a entrenar-se.

tracking