SEGRE

DEPORTES

A corregir errors contra Rússia

Espanya busca avui accedir a quarts davant de l’amfitriona després d’una primera fase amb dubtes || Hierro llança un missatge optimista i assegura que “els onze que surtin s’hi deixaran la vida”

Andrés Iniesta ahir durant l’entrenament de la selecció espanyola.

Andrés Iniesta ahir durant l’entrenament de la selecció espanyola.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Després d’adjudicar-se el Grup B en una extraordinària última jornada, la selecció espanyola obre avui (16.00/Cuatro) el seu camí en la fase final del Mundial de Rússia 2018, i ho fa davant de l’amfitriona.

Encara que amb el liderat, els de Fernando Hierro arriben qüestionats pel seu joc i amb una fase inicial en què han aconseguit cinc punts, guanyant Iran (0-1) però empatant davant de Portugal (3-3) i Marroc (2-2). Per la seua part, Rússia en va aconseguir sis, gràcies a les victòries davant d’Aràbia Saudita (5-0) i Egipte (3-1), però la derrota contra Uruguai (3-0) el va apartar de la primera plaça, que va ser charrúa.

Hierro va llançar un missatge d’optimisme a l’assegurar que “ho tenim tot clar i no mirem cap enrere”, i va afegir que “l’equip està posat, som una bona selecció i ho intentarem. Sortiran onze jugadors que es deixaran la vida perquè Espanya continuï”. Tanmateix, el malagueny no va confirmar l’onze pel qual apostarà, hores després d’haver reafirmat De Gea a la porteria i assegurat la continuïtat en punta de Diego Costa.

El tècnic va explicar que “el futbol és un joc d’errors i el que menys s’equivoca té més opcions. Cal minimitzar-los i ser intel·ligents. Els tenim analitzats i sabem el que hem de solucionar”. De Rússia va destacar els seus dos primers partits, el seu físic i el seu perill a pilota aturada.

David Silva, per la seua part, va assegurar que es manté aliè a les crítiques que l’assenyalen pel seu inici de Mundial i va assegurar que “tenir la pilota” és el que va portar a l’èxit la selecció espanyola, la “filosofia adequada”. “S’ha parlat ja bastant de les crítiques, queden a part. Som professionals, ens dediquem a jugar i a intentar fer-ho bé per canviar les opinions que, de vegades, no són merescudes, però després de dotze anys aquí hi estic acostumat”, va afegir. Piqué va donar ahir l’ensurt en l’entrenament a l’estadi Lujnikí quan en un rondo va xocar i va ser trepitjat involuntàriament per Reina. Va ser atès pels metges i va reincorporar-se al grup sense més problemes.

Andrés Iniesta ahir durant l’entrenament de la selecció espanyola.

Andrés Iniesta ahir durant l’entrenament de la selecció espanyola.EFE

tracking