SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

I Albadalejo es queda

El Lleida dóna una nova oportunitat al tècnic, al qual no va assegurar la continuïtat quan va acabar la Lliga || Jordi Esteve diu ara que “no era el moment” per a l’arribada d’Oliva o Viadero

Gerard Albadalejo, Jordi Esteve, Jordi Cortés i Pablo Petreñas, ahir al Camp d’Esports.

Gerard Albadalejo, Jordi Esteve, Jordi Cortés i Pablo Petreñas, ahir al Camp d’Esports.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un mes i una setmana després que el director esportiu del Lleida, Jordi Esteve, en la valoració de la passada temporada no assegurés la continuïtat de Gerard Albadalejo, malgrat que tenia contracte, i admetés que podia canviar la persona al capdavant de la banqueta blava, el mateix Jordi Esteve va anunciar ahir que el tècnic d’aquesta pròxima temporada serà... Gerard Albadalejo, al qual donen una nova oportunitat. Sí que hi va haver alguns punts en comú amb aquella compareixença: la confiança en Albadalejo –malgrat que pensessin en altres funcions per a ell–, el desig d’ampliar el cos tècnic i “valorar totes les opcions possibles” per al càrrec. Després de negociar amb tècnics com Juan Carlos Oliva o Ángel Viadero, Esteve va dir que “no era el moment que vinguessin al club, no s’adequaven a les nostres necessitats”. Va insistir que “aquest és un projecte de club, no d’una persona”.

Va negar que aquestes cinc setmanes d’incertesa poguessin generar dubtes. “Vaig ser clar, la confiança amb el Gerard i el cos tècnic és total. Tots tenen les seues qualitats i el treball hi és. Ho valorem molt, la prova és que fa set anys que és al club. Però la meua feina és valorar totes les opcions”. Això sí, va reconèixer que “no vaig ser capaç d’explicar-me bé”. Va afegir que “erròniament” ha pogut semblar que es buscava entrenador, quan “es buscava una persona que pogués ajudar”. Considera complert l’objectiu d’“ampliar i dotar de més recursos” l’staff tècnic i no va descartar alguna incorporació més. Gerard tindrà de segon Jordi Cortés, i s’incorpora Pablo Petreñas –exentrenador de l’EFAC– com a analista i també hi ha Jordi Gómez i Xavi Francisco. Tots saben els objectius del club: “Ser a dalt, quedar campions, jugar el play-off i ascendir. No volem excuses”, va advertir.

tracking