SEGRE

ESPORTS

Aquesta és la nova mesura de la UEFA per a la Supercopa, Champions i Europa League

Els canvis tindran efecte la següent temporada

Aquesta és la nova mesura de la UEFA per a la Supercopa, Champions i Europa League

Aquesta és la nova mesura de la UEFA per a la Supercopa, Champions i Europa LeagueEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La UEFA va confirmar l’entrada en vigor dels ajustaments en les regles del joc que permetran que hi hagi un canvi addicional en la pròrroga de competicions com la pròxima Supercopa, el 15 d’agost a Tallin entre Reial Madrid i Atlètic, així com en la Lliga de Campions i la Lliga Europa.

Durant el temps reglamentari es manté el màxim de tres canvis en cada equip i si s’arriba a la pròrroga i algun d’ells no ha fet els tres manté la possibilitat de quatre en qualsevol cas amb la variació que s’introdueix des d’aquest moment.

A més de les tres competicions citades, el canvi addicional en la pròrroga també es preveu a la Lliga de Campions femenina, en els partits dels Campionats d’Europa masculí 2018-2020 i femení 2019-21, la fase final de la Lliga de Nacions 2018-2019 i la Copa de les Regions 2018-19.

Les eliminatòries, semifinals, final i play-offs per als Jocs Olímpics durant la fase final de l’Europeu sub'21, que es disputarà en juny de 2019 a Itàlia, i la primera i segona ronda eliminatòria de classificació per al Mundial femení de 2019, són altres de les competicions que preveuen el quart canvi en el temps extra.

Les variacions en les regles del joc afectaran també al nombre de suplents a incloure a les fitxes tècniques dels partits, que podran arribar a 12 a la pròxima Supercopa, en tots els partits de la Lliga de Nacions, en tots els del Campionat d’Europa 2018-2020 i en la fase final de l’Europeu femení 2021.

En la pròxima edició de la Lliga de Campions i la Lliga Europa aquesta xifra podrà arribar a set en totes les rondes, tret d’en les finals en les quals se’n permetran dotze.

Les esmenes que entren en vigor immediatament autoritzen la utilització en totes les competicions de la UEFA de qualsevol forma de comunicació electrònica per part dels equips d’oficials, si es relacionen directament amb el benestar o la seguretat del jugador o per raons tàctiques o d’entrenament.

Aquest permís és únicament per a equips portàtils petits i de mà (per exemple, micròfons, auriculars, audiòfons, telèfon mòbil/smartphone, smartwatch, tauletes, portàtils).

A la Lliga de Campions juvenil i els europeus sub'17 i sub'19, tant femenins com masculins, cada equip podrà fer fins cinc canvis, podrà detenir el joc fins un màxim de tres vegades per fer els seus canvis i si el partit arriba a la pròrroga podrà parar el temps en quatre ocasions, de manera que almenys una d’aquestes aturades sigui en la pròrroga, va anunciar també la UEFA.

tracking