SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

La Copa Catalunya condiciona l'estiu

El Lleida programa sis partits i tres són d’aquest torneig

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.

Gerard Albadalejo tornarà a dirigir el Lleida Esportiu.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La pretemporada del Lleida Esportiu es veurà condicionada per la participació en la Copa Catalunya. L’equip, que tornarà a entrenar Gerard Albadalejo, després d’haver descartat la resta de candidats amb qui s’ha negociat durant les últimes cinc setmanes, ha programat sis partits per jugar durant l’estiu, abans de l’inici de la Lliga, però tres dels quals corresponen a aquesta competició, per la qual cosa el calendari d’amistosos de preparació dependrà de les rondes que vagi superant el Lleida aquests propers dies. El primer amistós, tal com estava previst, serà el 21 d’aquest mes al Camp d’Esports davant de l’Osca, un equip acabat d’ascendir a Primera divisió.

Una setmana més tard, el 28 o 29, afrontarà la primera eliminatòria de la Copa Catalunya. Serà amb el Gavà, al Municipal de Bòbila. El dia 1 d’agost jugarà contra el Reus de Segona A de Xavi Bartolo, encara que el club no ha confirmat l’escenari del partit. Aquest encontre o el de l’Osca serà el que acollirà la segona edició del Trofeu Emili Vicente.

El 4 o 5 d’agost serà el torn de la segona eliminatòria de la Copa Catalunya, encara que en el cas que l’equip hagi quedat eliminat buscarà un altre rival per omplir el forat. D’altra banda, el 8 d’agost l’equip lleidatà es desplaçarà a la localitat navarresa de Marcilla, on jugarà un amistós amb l’Osasuna, un equip també de la Segona divisió A i, finalment, l’11 o 12 d’agost, la tercera eliminatòria de la Copa Catalunya. Si ja no la disputa també buscarà una alternativa. El cap de setmana següent està previst que ja comenci la Lliga.

El club ha citat tots els jugadors de l’equip dijous vinent, dia 12, per tal de fer les revisions mèdiques i començaran a entrenar el pròxim dilluns 16.

tracking