SEGRE

Marc Martínez, primer fitxatge del Lleida Esportiu

Marc Martínez, amb el Lleida Esportiu

Marc Martínez, amb el Lleida EsportiuSEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Martínez és el primer fitxatge del Lleida Esportiu d'aquest estiu. El migcampista arriba a la capital del Segrià procedent del CE Sabadell i firma per dues temporades.

Martínez va defensar l’escut del Lleida Esportiu la temporada 2015-16 amb Idiákez i va fregar l’ascens a Segona Divisió A, abans de posar rumb cap a Llagostera, primer, i Sabadell, després, durant els dos últims cursos. Durant la seva temporada al Camp d’Esports, el centrecampista va disputar un total de 43 partits oficials, incloent-hi els de la fase regular de Lliga, els de play-off i Copa del Rei, i va anotar un total de vuit gols.

Llarga experiència a Segona B i una temporada a Segona A  Format a les categories inferiors del FC Barcelona, Marc Martínez suma 12 temporades d’experiència a Segona Divisió B. A banda del Lleida Esportiu, Llagostera i Sabadell, també ha militat al Real Valladolid B, la UB Conquense, l’Águilas FC, el CD Roquetas, la UE Sant Andreu i el Gimnàstic de Tarragona, equip amb el qual va aconseguir pujar a Segona A. A la divisió de plata, Martínez va jugar la temporada 2012-13 amb la SD Huesca.

tracking