SEGRE

ESPORTS

Klopp diu que el cop de Ramos a Karius li va condicionar al "cent per cent"

En declaracions als mitjans britànics

Jurgen Klopp

Jurgen KloppWikipedia

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’actuació del porter del Liverpool, Loris Karius, a la final de la passada Lliga de Campions, que va guanyar el Reial Madrid (3-1), va estar condicionada "al cent per cent" per un cop que va rebre al cap, ha assegurat avui l’entrenador "xarxa", Jurgen Klopp.

En declaracions als mitjans britànics, el tècnic alemany va opinar que els errors comesos per la seua meta en el primer i tercer gol de l’equip espanyol van ser fruit de la commoció cerebral que li va causar un xoc amb Sergio Ramos.

El colze del defensa blanc va impactar amb Karius, de 25 anys, en intentar rematar una pilota a l’àrea, quan el resultat de la final disputada el maig passat a Kíev era encara d’empat a zero, va recordar Klopp.

Cinc dies després del partit, els test efectuats al porter en una clínica nord-americana van indicar que existien "26 o 30 senyals de commoció", va explicar l’entrenador del Liverpool, qui va aclarir que no vol utilitzar aquestes proves com a "excusa" per a la derrota, sinó com "una explicació.

"Per a mi, explica al cent per cent la seua actuació. Es va veure influïda per aquest cop, això és segur", va subratllar Klopp, que no s’havia pronunciat fins ara sobre aquest tema.

Karius està convocat amb la resta de l’equip per disputar aquest dissabte un partit de pretemporada davant del Chester City, amb l’objectiu de deixar enrere aquesta polèmica i consolidar-lo com la meta del Liverpool, després de la crítiques rebudes pels errors d’aquella final.

"Des d’aquest punt de vista, per la meua part tot està bé. Ja no estem pensant en això més i comencem de zero", va concloure l’entrenador alemany.

La meta va encaixar el primer gol de la final de "Champions" en intentar treure la pilota amb la mà, però el davanter Karin Benzema va aprofitar la seua proximitat en l’àrea per posar la cama i desviar-lo a la xarxa.

El tercer gol  madridista el va anotar Gareth Bale amb tret de llarga distància que el porter del Liverpool va introduir a la seua pròpia porteria en intentar aclarir-lo. 

tracking