SEGRE

FUTBOL ESPORT DE BASE

Acord entre la Paeria i el FiF Lleida per construir camps a Ciutat Jardí

Àngel Ros i Josep M. Culleré, al centre, en la firma del conveni.

Àngel Ros i Josep M. Culleré, al centre, en la firma del conveni.AJUNTAMENT DE LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Paeria i el FiF Lleida van plasmar ahir, en sengles convenis, l’acord per a la construcció de dos nous camps de futbol a Ciutat Jardí. L’alcalde, Àngel Ros, i el president del club, Josep Maria Culleré, van firmar els convenis pels quals els nous camps seran la seu d’aquest club, que també s’ocuparà de la gestió.

Ros va destacar que el FiF és un club amb un projecte educatiu que “utilitza l’esport per transmetre valors als nostres joves” i va celebrar que després de molt temps s’hagi pogut arribar a una solució per tirar endavant aquest projecte. “És un espai públic propietat de tots els lleidatans del qual farà un ús prioritari i el gestionarà el FiF Lleida. Crec que el barri hi surt guanyant.”

Culleré, per la seua part, va recordar la filosofia del club, que li dóna nom, futbol i formació i que prioritza els valors i les actituds davant de l’èxit a les competicions, amb una figura com el coordinador pedagògic, pionera a vetllar per aquestes qüestions.

Un grup de veïns de Ciutat Jardí s’ha posicionat en contra de la construcció d’aquests camps, ja que creuen que suposa la cessió d’una zona d’ús públic a un club privat. Han creat un compte de Twitter, “No al camp de futbol”, en què justifiquen el seu rebuig.

tracking