SEGRE

DEPORTES

Rafa Nadal es planta a vuitens i reté el número 1

Va superar sense problemes el jove australià De Miñaur || Carla Suárez va caure eliminada, com la primera favorita, Simona Halep

El balear, ahir durant el partit amb el jove promesa australià, que resideix a Alacant.

El balear, ahir durant el partit amb el jove promesa australià, que resideix a Alacant.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’australià Alex de Miñaur no va ser enemic per a Rafa Nadal, que al vèncer-lo per 6-1, 6-2, i 6-4 es va classificar per als vuitens de final del torneig de Wimbledon i, de passada, es va assegurar la continuïtat al capdavant de la classificació mundial quan les noves llistes surtin el dilluns 16 de juliol. Amb 31 graus, i amb els dos jugadors utilitzant tovalloles de gel per refrescar-se les espatlles i el coll, i amb el golfista Sergio García, campió del Masters d’Augusta l’any passat, i el mític Rod Laver entre els convidats a la llotja, Nadal va demostrar el seu poder i en poc més de dos hores va batre el jove de 19 anys, nascut a Sydney però resident a Alacant, d’on és la seua mare.

Carla Suárez, però, no va tenir tanta sort. La canària va sucumbir contra la suïssa Belinda Bencic, setena del món fa dos anys, per 6-1 i 7-6 (3) en gairebé hora i mitja. Carla era l’última i l’única de les quatre espanyoles que havien arribat a la tercera ronda en aquesta edició, però ahir no va poder amb la forta pegada de la suïssa, que després de diversos mesos lesionada, ha tornat amb força. Per la seua part, la jugadora de la Xina Taipei Su-Wei Hsieh va reivindicar el seu tenis defensiu i va superar 3-6, 6-4 i 7-5 la romanesa Simona Halep, número u del món, per deixar al torneig amb la txeca Karolína Plísková com a única top 10 al quadre.

tracking