SEGRE

PIRAGÜISME FREESTYLE

Sort tanca amb nota les Copes del Món i ja mira cap al Mundial

El gironí Fontané es penja el bronze en una última jornada, que va ser nocturna

Les finals es van disputar a la nit amb gran afluència de públic.

Les finals es van disputar a la nit amb gran afluència de públic.TONI GRASES PHOTOSET

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sort va passar amb nota el test que suposava acollir en una mateixa setmana les dos Copes del Món de freestyle o estil lliure previstes aquesta temporada al calendari, amb vista al Campionat del Món de l’especialitat que acollirà l’any que ve, de l’1 al 6 de juliol, per primera vegada en la seua història. Després de sis dies de competició frenètica, el parc de l’Aigüerola de la capital pallaresa es prepara per a una important transformació de cara a la cita mundialista, ja que a partir del pròxim mes d’octubre està prevista l’adequació del camp de regates amb dos rulls fixos que funcionaran en diferents cabals, així com la remodelació de tot l’entorn i la construcció d’un edifici per donar cabuda als serveis que es necessiten per al campionat, com sala de premsa, vídeo, vestidors i altres dependències. Tot plegat suposarà una inversió d’una mica més d’un milió d’euros, que en un 75 per cent serà sufragat per la Generalitat i la Diputació de Lleida.

La segona Copa del Món de freestyle va abaixar el teló dissabte amb una jornada nocturna, en la qual hi havia previstes les finals de caiac, tant la masculina com la femenina. A la primera, el gironí Joaquim Fontané, vigent campió del món, es va penjar la medalla de bronze. El palista de Salt va perdre en una final molt disputada contra el polonès Tomasz Czaplicki, que va pujar al capdamunt del podi com ja va fer dimecres passat a la final de la primera Copa del Món, i el francès Sebastian Devred, que va ser plata.

Pel que fa a dones també hi va haver victòria polonesa, en aquest cas de Zofia Tula, que es va treure l’espina de l’anterior final, en la qual va ser plata, per penjar-se l’or. La japonesa Hitomi Takaku i la finlandesa Paula Varonen van empatar en la medalla de plata, mentre que el bronze va ser per a la francesa Marlene Devillez, guanyadora dimecres.

Les finals es van disputar a la nit amb gran afluència de públic.

Les finals es van disputar a la nit amb gran afluència de públic.TONI GRASES PHOTOSET

tracking