SEGRE

POLIESPORTIU TITULACIONS

Associats, la nova figura de l'activitat esportiva

Presentada ahir a Lleida pel col·lectiu

Els assistents a l’acte del COPLEFC ahir al Barris Nord.

Els assistents a l’acte del COPLEFC ahir al Barris Nord.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El COPLEFC (Col·legi de Profesionals de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya) va presentar ahir a Lleida la nova figura de l’associat, que suposa la incorporació d’un segment professional que també compta amb una titulació oficial reglada i que ja és present al ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l’Esport de Catalunya).

La reunió, a banda de servir per donar a conèixer la figura de l’associat activada aquest any en el si del col·legi, també va permetre congregar el conjunt del col·lectiu que existeix al territori lleidatà que, segons les dades de l’última memòria, engloba un total de 357 col·legiats.

Durant l’acte també es va fer un reconeixement als col·legiats amb vint-i-cinc anys d’antiguitat, així com als que hagin passat a la jubilació durant l’any passat.

A la presentació d’aquesta nova figura, que va tenir lloc a la sala vip del pavelló municipal Barris Nord en el marc del conveni que té el COPLEFC amb el Força Lleida, va assistir el president d’aquest col·lectiu, Pere Manuel, que va estar acompanyat pel delegat a Lleida Agustín Larumbe.

tracking