SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Cristiano deixa el Madrid per la Juventus per 112 milions

Hi ha estat nou temporades, amb 49 títols entre individuals i col·lectius

Cristiano i Florentino Pérez, en imatge d’arxiu.

Cristiano i Florentino Pérez, en imatge d’arxiu.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cristiano Ronaldo ja no és jugador del Reial Madrid. La Juventus de Torí va fitxar ahir el màxim golejador històric del club blanc i el converteix en el traspàs més car de tots els temps al Santiago Bernabéu. 112 milions d’euros tenen la culpa que el lusità canviï la samarreta madridista per la bianconera, després de nou temporades al Santiago Bernabéu, 451 gols i 16 títols. Amb la Vecchia Signora firmarà per les pròximes quatre temporades, fins als 37 anys.

Després de la decisió, ja presa i assumida entre les dos parts, només quedava per llegir la confirmació oficial de la sortida de Cristiano Ronaldo del Reial Madrid, que es va produir ahir, liquidant la disputa oberta entre jugador i club sobre com informar de la seua marxa.

De moment només hi ha una cara nova que és el brasiler Arthur, que serà presentat demà

El Reial Madrid ha facilitat la sortida de Cristiano Ronaldo obviant la clàusula de rescissió de 1.000 milions d’euros en el cas que arribés, com ha sigut el cas, una oferta de 112 milions. Fins i tot va oferir un document al jugador en què es posava per escrit l’acord, una cosa que va molestar el davanter portuguès, que va entendre que aquella baixa xifra significava que el club no volia que seguís.

tracking