SEGRE

DEPORTES

“Estem tristos però orgullosos pel que ha fet el Robert”

La plaça Sant Domènec, a vessar de gent per animar la Bèlgica del seu il·lustre veí Robert Martínez.

La plaça Sant Domènec, a vessar de gent per animar la Bèlgica del seu il·lustre veí Robert Martínez.ÓSCAR MIRÓN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capital de la Noguera va ser ahir com una ciutat belga més per recolzar la selecció del balaguerí Robert Martínez. Unes 600 persones –400 de les quals assegudes a les cadires que va disposar l’ajuntament– es van reunir entorn de la pantalla gegant que va instal·lar el consistori per assistir al França-Bèlgica amb el desig de veure el seu il·lustre veí assolir el somni de la final mundialista.

No va poder ser, però el sentir general era d’orgull perquè la brillant trajectòria de la Bèlgica de Robert Martínez havia situat Balaguer en el focus mediàtic durant unes setmanes. “Estem tristos, però molt orgullosos pel que ha fet el Robert”, deien la seua mare Amor i la seua germana Antonieta.

El seu pare, Roberto, només va poder veure els primers minuts perquè els nervis i l’emoció eren massa grans per poder aguantar un partit tan igualat en el qual fins a l’últim moment es va somiar amb veure Bèlgica forçar el temps de pròrroga.

El nebot de Robert, Pau Prior, també entrenador i que aquest any dirigirà l’Artesa de Segre, va ser un dels grans animadors de la festa.

tracking