SEGRE

CICLISME TOUR DE FRANÇA

Segona victòria de Gaviria en 4 etapes

Van Avermaet reté el liderat en una jornada tranquil·la

Fernando Gaviria celebra la seua segona victòria al Tour.

Fernando Gaviria celebra la seua segona victòria al Tour.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El colombià Fernando Gaviria es va imposar ahir en la quarta etapa del Tour de França, en un esprint en què va superar Peter Sagan i André Greipel després d’acabar el pilot amb una llarga fuga que es va truncar a un quilòmetre de la línia de meta. Gaviria, guanyador de la primera etapa, va repetir triomf a l’imposar-se en un esprint ràpid i vistós a un Sagan que va anar de menys a més però que va agafar la roda equivocada de Greipel, que va estar a punt d’obtenir el triomf.

La victòria del ciclista colombià va fer bo el treball de l’equip Quick-Step. El relleu dels homes del Bora-Hansgrohe va ajudar a acabar amb l’escapada del dia, però va ser l’equip belga els que va portar el pes de la persecució d’una fuga formada gairebé d’inici i que no es va rendir, però que sota l’arc de l’últim quilòmetre es va veure engolida.

La jornada va ser plàcida en ritme però accidentada. A falta de 50 km, hi va haver una caiguda massiva sense conseqüències en què es van veure implicats homes importants i a només 5 km hi va haver un altre amuntegament, gairebé al capdavant del pilot, que va afectar entre altres Rigoberto Urán, el líder de l’EF-Drapac, que va poder reenganxar-se al grup. No així Ilnur Zakarin, que va perdre el tren del grup principal al quedar-se amb un únic company i va cedir un minut a la línia de meta. Avui la 5a etapa transcorrerà entre Lorient i Quimper sobre 204,5 km, en una jornada plena d’alts i baixos. Un recorregut amb cinc cotes puntuables –dos de quarta categoria i tres de tercera– i un final escarpat amb un últim quilòmetres en pujada, de manera que podria ser escenari d’una fuga o d’un esprint en què podrien ficar-se els galls de la general i els classicòmans.

tracking