SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida obre el curs

El club va iniciar ahir la pretemporada amb les primeres revisions mèdiques a set jugadors del primer equip i del filial || Eneko i Pumar rebutgen l’oferta de renovació i també són baixa

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu va obrir ahir la temporada 2018-19. Ho va fer amb les preceptives revisions mèdiques i no serà fins dilluns a la tarda quan trepitgin el terreny de joc. El club confia que aleshores la plantilla compti amb més efectius, ja que en aquest inici de curs té només dotze jugadors per al primer equip, deu que continuen de la temporada passada, als quals s’han afegit els dos únics fitxatges que ha fet fins ara. El que continua creixent és el nombre de baixes, que ja són deu després de la marxa de Pumar i Eneko Satrustegi, que no han acceptat l’oferta de renovació que els va fer el Lleida i han optat per noves destinacions. Pumar se n’ha anat al Salmantino i Eneko al Castelló, un rival dels blaus aquesta temporada.

L’objectiu que va apuntar el director esportiu Jordi Esteve de no fer gaires fitxatges no sembla que pugui ser possible davant del degoteig de baixes i que podria créixer encara més, ja que alguns dels jugadors amb qui es compta tenen ofertes d’altres clubs.

La primera sessió d’entrenament serà dilluns a la tarda a l’Annex del Camp d’Esports

El Lleida s’ha posat en marxa amb només dotze jugadors, deu que segueixen i els dos fitxatges

Ahir es va aixecar el teló amb les revisions mèdiques a les quals se sotmeten els jugadors del primer equip i els del filial. Van passar set futbolistes per les instal·lacions de la Clínica Grup HLA Perpetu Socors. Durant el dia d’avui, demà, dilluns i dimarts aniran passant la resta de jugadors. Ahir va ser el torn de Leto, Noel Carbonell, Joel Huertas, Raúl Feher, Albert López Tatis, Adrià Gené i Marc Soldevila.

Mentre als despatxos segueixen les gestions per dotar de més efectius l’equip que tornarà a dirigir Gerard Albadalejo, el que no para són les baixes. El club va comunicar la marxa de Pumar i Eneko Satrustegi. El gallec Fernando Pumar va llançar un missatge de comiat a través de Twitter: “Moltes gràcies al Lleida Esportiu!! Ciutat, club, cos tècnic i companys m’han fet passar un any meravellós!! Us desitjo el millor!!” A la tarda anunciava el seu fitxatge pel Salmantino.

El Castelló també va fer públic el fitxatge d’Eneko Satrustegi pràcticament al mateix temps que el Lleida anunciava la baixa. Cap dels dos ha acceptat l’oferta de renovació del club, després de diverses setmanes de negociacions que no han fructificat per al Lleida. El club només té ara a sobre de la taula l’oferta de renovació que va fer a Juanto Ortuño, que també pretenen altres clubs.

A hores d’ara, la primera plantilla consta de dotze jugadors. Deu d’aquests segueixen de la passada temporada perquè tenien contracte o se’ls ha ampliat: Diego Rivas, Aitor Núñez, Leto, Trilles, Joel Huertas, Manu Molina, Albístegui, Moussa, Moustapha i Noel Carbonell. També hi ha els dos únics fitxatges que ha fet l’equip fins ara: Marc Martínez i Xemi. Dilluns es completarà el grup amb jugadors del filial.

El club estudia opcions per fer un ‘stage’ a final de mesEl Lleida està fent gestions perquè la plantilla faci una estada de pretemporada, encara que està condicionat per les dates dels partits amistosos que ja té programats al calendari. El club està valorant opcions i les dates probables serien entre el 22 i el 27 d’aquest mes, ja que el dia 21 juga el primer amistós de la pretemporada, davant de l’Osca al Camp d’Esports i el 28 ha de jugar a Gavà la primera eliminatòria de la Copa Catalunya.

Joel Huertas, durant la revisió mèdica a què es va sotmetre ahir part de la plantilla.

Joel Huertas, durant la revisió mèdica a què es va sotmetre ahir part de la plantilla.AMADO FORROLLA

Joel Huertas, durant la revisió mèdica a què es va sotmetre ahir part de la plantilla.

Joel Huertas, durant la revisió mèdica a què es va sotmetre ahir part de la plantilla.AMADO FORROLLA

tracking