SEGRE

ATLETISME CURSES POPULARS

La sisena Lleida Night Run espera 500 atletes

La recaptació anirà al menjador social Jericó

Estefi Climent, Montse Parra i Ester Tort, ahir durant la presentació de la prova.

Estefi Climent, Montse Parra i Ester Tort, ahir durant la presentació de la prova.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La sisena edició de la Lleida Night Run, carrera nocturna que se celebrarà el proper dia 20, espera comptar amb uns 500 inscrits, segons van explicar ahir els organitzadors. La carrera, que començarà les 22.00, compta amb un recorregut de 6,5 quilòmetres, amb 135 metres de desnivell positiu, i començarà i finalitzarà a la plaça de la Sardana, discorrent pels carrers que envolten el Turó de la Seu Vella. Ja s’han inscrit 250 atletes.

Estefi Climent i Ester Tort, del GoGoGorunners, club organitzador de la prova, van destacar el desig de donar-li “un punt festiu”, per la qual cosa s’habilitarà una zona en l’arribada amb barra de bar i l’actuació d’un DJ.

D’altra banda, el fet que el trajecte recorri passatges estrets i foscos, inclòs el claustre de la Seu Vella, obligarà els participants a portar il·luminació frontal, a banda de braçalets de llum led.

La novetat d’aquesta edició és que la recaptació de les inscripcions es destinarà al menjador social Jericó, del Centre Històric. També es recolliran sabatilles que es destinaran a aquest mateix centre.

tracking