SEGRE

MOTOCICLISME MOTO GP

Pedrosa baixa de la moto

El pilot de Castellar del Vallès anuncia que es retira de la competició a final de temporada || Va ser campió de 125cc i dos vegades de 250cc

Dani Pedrosa va anunciar ahir que es retira de la competició a final de temporada.

Dani Pedrosa va anunciar ahir que es retira de la competició a final de temporada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Dani Pedrosa (Repsol Honda) va anunciar ahir que es retirarà a final de temporada perquè ja no viu la competició “com abans” i malgrat que tenia ofertes per seguir a MotoGP. “Gràcies a tots per ser aquí. Aquest any acabaré la meua carrera en MotoGP, ha estat una decisió que estic meditant durant molt temps i ha estat dur de prendre perquè aquest és l’esport que m’estimo, però malgrat tenir bones oportunitats per continuar competint sento que no visc la competició amb la mateixa intensitat que abans i ara tinc altres prioritats”, va dir Pedrosa en roda de premsa al circuit de Sachsenring, escenari aquest cap de setmana del Gran Premi d’Alemanya.

“Jo he donat sempre el millor de mi a dins i fora de la pista; he intentat fer el millor esport possible i simplement és això el que vull, que se’m recordi com un pilot que donava el millor de si mateix.” Sobre el seu futur va dir que li “agradaria continuar en aquest esport”.

Dani se’n va amb 54 triomfs. Va ser campió de 125cc el 2003 i dos vegades campió de 250cc, el 2004 i 2005. Se’n va sense ser campió en MotoGP, on fa 13 temporades que hi és i 18 en total. Marc Màrquez va dir: “Dani és un dels més importants de la categoria, per tot el que ha aconseguit al llarg de la seua carrera i perquè és el meu company. Vull donar-li les gràcies perquè ha estat un dels herois per a aquells nois que perseguíem somnis i ha estat una de les meues referències.”

tracking