SEGRE

TENIS WIMBLEDON 2018

Un partit de Verdasco i Marrero, sota sospita

Serena i Kerber, a la final femenina

David Marrero i Fernando Verdasco, la parella investigada.

David Marrero i Fernando Verdasco, la parella investigada.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Verdasco i David Marrero són investigats per una possible trampa en el seu partit de primera ronda de dobles a Wimbledon, en el qual van perdre davant de l’argentí Leonardo Mayer i el portuguès Joao Sousa.

La informació sobre la investigació en un partit de dobles la va treure a la llum la cadena australiana ABC i el New York Times, a través de la casa d’apostes Pinnacle Sports, va confirmar els noms dels implicats. Pinnacle va confirmar que el partit en qüestió ha estat classificat com a sospitós per “irregulars patrons en les apostes”. Sam Gomersall, responsable de Pinnacle, va dir que la companyia es va adonar d’una sèrie d’apostes fetes des de comptes amb un historial d’apostes en partits sospitoses.

Marrero ja va estar sota sospita a l’Open d’Austràlia de l’any 2016, al costat de Lara Arruabarrera, encara que després de la investigació van ser exonerats.

D’altra banda, la nord-americana Serena Williams i l’alemanya Angelique Kerber jugaran la final femenina, després d’imposar-se ahir a l’alemanya Julia Goerges (6-2, 6-4) i a la letona Jelena Ostapenko (6-3, 6-3), respectivament.

tracking