SEGRE

DEPORTES

“Donarem tot el que tenim”

El balaguerí Robert Martínez diu que Bèlgica “vol guanyar” avui el partit pel tercer i quart llocs “per emportar-nos una sensació positiva” || En la fase de grups ja van guanyar Anglaterra

Robert Martínez, durant el partit de semifinals davant de França.

Robert Martínez, durant el partit de semifinals davant de França.@GETTY IMAGES/FIFA.COM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El seleccionador de Bèlgica, el balaguerí Robert Martínez, va proclamar ahir la seua ambició de guanyar el partit davant d’Anglaterra pel tercer lloc del Mundial avui dissabte (16.00) a Sant Petersburg, i així aconseguir emportar-se una sensació positiva de la Copa del Món de Rússia, competició en la qual s’hauran enfrontat als anglesos en dos ocasions. “Volem guanyar. Tots els seguidors belgues mereixen aquesta sensació guanyadora al final d’aquest torneig. Donarem tot el que tenim i sabem que Anglaterra té la mateixa mentalitat. No volem emportar-nos res més que una sensació positiva de la Copa del Món”, va comentar el tècnic lleidatà.

Anglaterra i Bèlgica es van enfrontar en la tercera jornada de la fase de grups, amb la primera plaça del grup com a únic objectiu. Un gol d’Adnan Januzaj a la segona part va decantar el matx per als belgues (1-0). “Serà el mateix joc tàctic, no hi ha secrets entre les parts”, va sentenciar Robert Martínez. Sobre la possibilitat que tant ell com el seu col·lega anglès Gareth Southgate introdueixin canvis avui, el preparador català va confirmar que “hi pot haver diferents cares”, però creient que els rols continuaran sent “molt similars”.

Belgues i anglesos no renuncien al podi de bronze del Mundial després de la seua gran trajectòria

A més, Robert va voler elogiar el conjunt anglès, país on va estar jugant i entrenant durant molts anys. “Crec que està clar l’èxit d’Anglaterra en aquest torneig. Són molt dinàmics, molt ràpids, també és un equip que ha anotat nou gols en situacions de pilota aturada, la qual cosa serà una bona prova per a nosaltres. Necessitarem concentració”, va argumentar el tècnic lleidatà.

Per la seua part, el seleccionador anglès Gareth Southgate va assegurar que intentaran fer “els mínims canvis possibles. Tenim l’oportunitat de guanyar una medalla en un Mundial, cosa que només ha aconseguit un equip anglès en la història”. “És una gran oportunitat i m’imagino que per a Bèlgica també”, va assenyalar el tècnic anglès.

Robert Martínez, durant el partit de semifinals davant de França.

Robert Martínez, durant el partit de semifinals davant de França.@GETTY IMAGES/FIFA.COM

tracking