SEGRE

TENIS SEMIFINALS A WIMBLEDON

El duel Nadal-Djokovic, interromput en el quart set a l'arribar a mitjanit

Nadal haurà d’evitar que Djokovic guanyi un set per assolir la final.

Nadal haurà d’evitar que Djokovic guanyi un set per assolir la final.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El partit de semifinals del torneig de Wimbledon entre el número u mundial, Rafael Nadal, i el serbi Novak Djokovic va haver d’interrompre’s ahir al superar, el final del tercer set, la mitjanit, i es reprendrà avui dissabte.

Fins aquell moment, el tenista serbi dominava el partit per dos sets a un, després de vèncer el manacorí en el primer set per 6-4 i en el tercer, per 7-6 (11-9) en un competit tie-break, mentre que Nadal va guanyar el segon per 6-3.

La semifinal entre Nadal i Djokovic es va iniciar amb diverses hores de retard a causa que el partit anterior, entre el sud-africà Kevin Anderson i el nord-americà John Isner, va durar 6 hores i 35 minuts, la qual cosa va convertir-la en la semifinal més llarga de la història del Grand Slam i el segon partit més llarg de Wimbledon (Isner-Mahut, el 2010, que va durar 11 hores i 5 minuts). Al final, el sud-africà, botxí de Roger Federer en la ronda anterior, va passar a la final a l’apuntar-se un triomf històric en 7-6 (6), 6-7 (5), 6-7 (9), 6-4, 26-24 (el cinquè set va durar més de tres hores), encara que a Anderson no li van quedar forces ni per celebrar la gesta. Isner, malgrat la derrota, se’n va amb el rècord d’aces del torneig, 53 en un partit.

tracking