SEGRE

MOTOCICLISME MOTOGP

Marc Màrquez torna a ser el rei a Sachsenring

El pilot lleidatà firma la novena ‘pole’ consecutiva al circuit alemany

Marc Màrquez, durant la sessió de qualificació del Gran Premi d’Alemanya.

Marc Màrquez, durant la sessió de qualificació del Gran Premi d’Alemanya.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Marc Màrquez (Repsol Honda RC 213 V) continua sent el rei dels entrenaments al circuit alemany de Sachsenring, escenari del Gran Premi d’Alemanya de MotoGP, en el qual ha aconseguit ser sempre el més ràpid des que visita aquest traçat. I ahir no va ser una excepció.

Marc Màrquez va protagonitzar ahir una lliçó magistral per aconseguir la seua novena pole consecutiva a Sachsenring, la tercera de la temporada, la quaranta-vuitena en MotoGP i la número 76 de la seua carrera esportiva, amb un nou rècord de volta ràpida.

El final dels entrenaments va ser impressionant, ja que després de patir una caiguda en els últims lliures i un ensurt en la penúltima volta, Marc va establir un nou rècord absolut del traçat alemany en 1:20.270, batent la seua anterior marca, del 2015, amb 1:20.336.

El de Cervera va superar l’italià Danilo Petrucci (Ducati), que sortirà segon, i Jorge Lorenzo (Ducati), tercer. Maverick Viñales, quart, encapçalarà una segona línia de graella que compartirà amb els transalpins Andrea Dovizioso (Ducati) i Valentino Rossi (Yamaha). Álvaro Bautista (Ducati) iniciarà la prova en el novè lloc, davant de Dani Pedrosa (Repsol Honda), que dijous anunciava que es retira a final de temporada, i d’Àlex Rins (Suzuki), desè i onzè, respectivament.

En Moto2, la pole va ser per a l’italià Mattia Pasini (Kalex), al qual acompanyaran a la primera fila els també italians Luca Marini (Kalex) i Francesco Bagnaia (Kalex). Àlex Màrquez (Estrella Galicia 0’0) va tenir una caiguda en els tercers lliures i només va poder ser setè.

Finalment, en Moto3, la pole va ser per a Jorge Martín (Honda), que al seu torn tindrà en primera línia Marcos Ramírez (KTM) i l’italià Enea Bastianini (Honda).

Àlex Màrquez podria fer el salt a MotoGP amb el Reale Avintia Àlex Màrquez podria fer el salt la pròxima temporada a la categoria reina, MotoGP. Ho faria de la mà de l’equip Reale Avintia, que dirigeix Raúl Romero. El lleidatà, pilot de l’equip Estrella Galicia 0’0, que competeix en Moto2, passaria a formar part de l’esmentat equip juntament amb Joan Mir.

Marc Màrquez, durant la sessió de qualificació del Gran Premi d’Alemanya.

Marc Màrquez, durant la sessió de qualificació del Gran Premi d’Alemanya.EFE

tracking