SEGRE

DEPORTES

Primer títol en el Circuit ITF per a Ares i Aran Teixidó

Les jugadores del CT Lleida fan història al guanyar en dobles en el torneig de la Haia || Estrenen el seu palmarès a nivell internacional

Les germanes Teixidó, després de conquerir el seu primer títol en dobles en el circuit ITF Júnior.

Les germanes Teixidó, després de conquerir el seu primer títol en dobles en el circuit ITF Júnior.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les lleidatanes Ares i Aran Teixidó van fer ahir història al conquerir el seu primer títol internacional en el Circuit ITF Júnior. Les jugadores del Club Tennis Lleida es van imposar en la final de dobles del torneig de la Haia. Les germanes Teixidó culminaven així una gran setmana, ja que Ares va arribar també a les semifinals individuals, mentre que Aran tornava a la competició després de dos mesos de baixa per una lesió al turmell.

Ares i Aran han fet un gran torneig de dobles, conquerint el títol després de superar en la final la parella holandesa formada per Van der Werff i Van Reek, que van derrotar per 7-6 (5), 2-6 i 10-5, alternant moments de gran joc amb els errors propis de la tensió d’una final.

En el seu camí cap a l’històric títol, prèviament havien derrotat les també holandeses Hansen i Vranken, Boyden i Fayard (França i Holanda) i, ja en semifinals, Karlova i Lovqvist, del Kazakhstan i Suècia. Aquest triomf els permet sumar punts per continuar pujant en el rànquing de l’ITF.

Ares Teixidó, per la seua part, es va quedar a les portes de la final individual, ja que va perdre en les semifinals davant de la francesa Nguyen Tan per 6-3 i 6-2.

Fins ara, les jugadores, que entrena Miqui Moreno, havien arribat a una final cada una i Ares, a una semifinal.

tracking