SEGRE

ESPORTS

11,2 milions de mitjana han vist La Roja els últims set mundials

Així figura en un informe realitzat per Sobrevent Comunicació amb dades de Kantar Media

11,2 milions de mitjana has vist La Roja els últims set mundials

11,2 milions de mitjana has vist La Roja els últims set mundialsEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola de futbol ha disputat 31 partits en els set mundials de futbol celebrats des de 1994, als Estats Units, fins aquest últim disputat a Rússia, amb una mitjana d’audiència d’aquests partits de La Roja d’11,2 milions d’espectadors i un 72,6 % de quota de pantalla.

Així figura en un informe realitzat per Sobrevent Comunicació amb dades de Kantar Media, que destaca que la final d’ahir entre França i Croàcia va tenir una audiència de 8,24 milions d’espectadors, un 57,3 % de quota de pantalla.

Els partits del Mundial de Sud-àfrica 2010, en el qual Espanya es va proclamar campiona del món, han estat els més vistos fins el moment, amb una mitjana de 12.660.000 espectadors i una quota de pantalla del 76 %.

Mentrestant, el Mundial de Corea i el Japó 2002 va ser el menys seguit, condicionat per la diferència de fus horari, i va aconseguir una mitjana de 8,5 milions d’espectadors d’audiència mitjana en els partits de la Selecció espanyola. No obstant això, va ser el mundial amb millor rendiment en quota, amb una mitjana del 79,6 %.

La pròrroga de la final del Mundial de Sud-àfrica 2010 va ser l’emissió més vista de la història amb una audiència mitjana de 15,6 milions d’espectadors i el 85,9% de quota de pantalla.

Segons la mateixa font un total de 8,24 milions d’espectadors van veure aquest diumenge la final del Mundial de Rússia que va enfrontar a França i Croàcia, la qual cosa va suposar una quota de pantalla del 57,3 %.

tracking