SEGRE

TENIS WIMBLEDON

Djokovic, retorn amb títol

El serbi suma el quart títol a Wimbledon al cap de dos anys de lesions || El desgast físic d’Anderson va deixar sense opcions el sud-africà

Djokovic alça el trofeu de Wimbledon després de vèncer a la final contra el sud-africà Anderson 6-2/6-2/7-6.

Djokovic alça el trofeu de Wimbledon després de vèncer a la final contra el sud-africà Anderson 6-2/6-2/7-6.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El serbi Novak Djokovic no va tenir rival en el sud-africà Kevin Anderson i es va endur la final de Wimbledon per 6-2, 6-2 i 7-6 (3) en dos hores i 16 minuts en una final desigual que permet al tenista serbi sumar el quart trofeu de Wimbledon i el cinquè en herba de la seua carrera.

Amb aquest tercer “gran” de la temporada, el balcànic reprèn el camí de l’èxit al cap de gairebé dos anys llastat per lesions al colze dret i després d’una fase de dubtes i de falta de motivació que ha reconegut el mateix tenista, del qual s’ha redimit sumant el 13è Grand Slam que el situa a tan sols un de Pete Sampras, a quatre de Rafael Nadal i a set del suís Roger Federer.

Després de vèncer a Wimbledon, Djokovic va dir haver confiat en si mateix al cap de dos anys de lesions

Djokovic va saltar a la pista central de l’All England Club davant d’un rival voluntariós però mancat d’idees a les dos primeres mànegues i que, a partir d’aquí, ja va anar a remolc la resta del partit.

El desgast físic va passar factura a Anderson, que havia arribat fins a la final després d’un gran desgast físic a cada partit. Va aixecar dos sets a Federer a quarts salvant una bola de partit per vèncer en 4 hores i 14 minuts. Un temps que va quedar en anècdota després del partit de semifinals contra el nord-americà John Isner en què va necessitar 6 hores i 36 minuts per aconseguir el pas a la final.

Per la seua banda, Djokovic també va tenir una llarguíssima semifinal contra Nadal, en la qual va vèncer en 5 hores i 15 minuts. La incapacitat per respondre els cops del serbi van ser una llosa molt pesada per a Anderson. Una cosa que va aprofitar el de Belgrad per endur-se el partit amb ruptures de sacada al seu oponent i amb un sud-africà incapaç de reaccionar llastat pels errors en diverses oportunitats per retallar la distància favorable al tenista serbi.

tracking