SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida afegeix a la pretemporada un partit amistós davant del Tamarit

Raúl Feher, durant la revisió mèdica de dijous passat.

Raúl Feher, durant la revisió mèdica de dijous passat.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu ha afegit un setè partit amistós al seu calendari de pretemporada. Serà el dia 25 davant del Tamarit, a La Colomina, en horari encara per confirmar i serà el segon partit amistós de l’estiu.

Els jugadors, després de sotmetre’s des de dijous passat a les revisions mèdiques i a una prova d’esforç, han estat citats aquesta tarda per fer la primera sessió d’entrenament sota les ordres de Gerard Albadalejo. Serà a l’Annex i s’espera la presència dels tres fitxatges que fins al moment ha fet, els centrecampistes Marc Martínez i Xemi i el punta Pedro Martín.

Amb l’amistós a Tamarit, equip de la Tercera divisió aragonesa, el Lleida ja en té programats set per abans del començament la Lliga, entre els quals els tres corresponents a les tres primeres rondes de la Copa Catalunya.

En el cas que l’equip quedés eliminat en alguna d’aquestes rondes, buscaria rivals per no perdre ritme.

El primer amistós del Lleida serà dissabte vinent, dia 21, al Camp d’Esports contra l’Osca (20.00 hores). Arribarà després el Tamarit (dia 25), el Gavà, a la primera ronda de la Copa Catalunya (dia 28), el Reus (1 d’agost), la segona ronda (4 o 5 d’agost), l’Osasuna (8 d’agost a Marcilla) i la tercera ronda de la Copa (11 o 12 d’agost).

tracking