SEGRE

DEPORTES_LUNES

Milers de seguidors reben els jugadors de la selecció belga

Robert Martínez i els jugadors de la selecció belga van celebrar a Brussel·les el tercer lloc.

Robert Martínez i els jugadors de la selecció belga van celebrar a Brussel·les el tercer lloc.ROYAL BELGIAN FOOTBALL ASSOCIATION

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Milers d’aficionats van rebre ahir a Brussel·les la selecció belga, que dissabte va aconseguir el tercer lloc al Mundial, el millor resultat de l’equip en la història. Segons va indicar la policia municipal de Brussel·les, 40.000 persones van animar els futbolistes als carrers de la capital. L’acte de la celebració va tenir lloc a l’ajuntament brussel·lès, situat a la Grand Place, que té un aforament de 8.000 persones que ja s’havia completat una hora abans de l’arribada dels jugadors. Des del balcó del consistori, els futbolistes van ser presentats un a un entre els aplaudiments i les ovacions dels assistents, i després van animar la multitud amb música, cants i breus discursos.

“Vull donar les gràcies perquè quan érem a Rússia teníem molts pensaments i missatges que crèieu que aquest equip faria història per al futbol belga”, va afirmar el seleccionador, el lleidatà Robert Martínez, que va manifestar la seua esperança d’haver omplert d’“orgull” a la població del país. El tècnic balaguerí va declarar a la radiotelevisió pública francòfona RTBF que era un dia especial. “Tot fan dels Diables Rojos hauria d’estar molt content”, va assenyalar després de conquerir la tercera posició a Rússia.

tracking