SEGRE

DEPORTES_LUNES

“Serem al sostre del món els pròxims quatre anys”

Deschamps diu que el triomf de França és merescut i Dalic es queixa del VAR

Antoine Griezmann es va emocionar després d’aconseguir el títol de campions del món.

Antoine Griezmann es va emocionar després d’aconseguir el títol de campions del món.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El trofeu al joc net va correspondre a la selecció espanyola, que rebrà un xec de 50.000 dòlars que haurà de ser utilitzat en equipaments per al futbol base.

El seleccionador francès, Didier Deschamps, va manifestar després de la final que la conquesta del Mundial per part del conjunt gal és merescuda i va felicitar els jugadors per haver aconseguit tocar el sostre del món, on s’estaran “els quatre propers anys”. En declaracions a TF1, el tècnic de Baiona va dir que el moment del futbol francès és “bonic i meravellós”, va destacar que alguns dels seus pupils són “campions del món als 19 anys” i va reconèixer que la derrota a la final de l’Eurocopa del 2016 va servir com a estímul.

“No vam fer un gran joc, però vam mostrar qualitats mentals i vam aconseguir quatre gols. Aquest triomf és merescut. No sempre va ser fàcil, però a força de treball som aquí”, va dir Deschamps. Campió el 1998 com a futbolista i el 2018 com a seleccionador, Deschamps va dir que aquest moment pertany sol als jugadors. “Estaran al sostre del món durant quatre anys després d’haver treballat moltíssim durant 55 dies. Aquesta final és la coronació suprema.”

Per la seua part, el seleccionador de Croàcia, Zlatko Dalic, va felicitar França pel seu èxit, va realçar el paper realitzat pel seu equip i va rebutjar parlar de l’àrbitre, encara que va indicar que en una final d’una competició com aquesta no és habitual assenyalar “penals d’aquest tipus”. “Mai comento l’arbitratge i no hi vull perdre el temps. Només una cosa, en una final del Mundial no es xiulen penals d’aquest tipus. Però en qualsevol cas no vull amb això desmerèixer la victòria de França”, va manifestar el tècnic.

“En els primers 30 minuts hem jugat bé, vam tenir el control fins que ens hem ficat el primer gol en pròpia porta i després ha vingut el penal. En una final del Mundial és un gol que marca la situació. Estem tristos però orgullosos. Hem fet un bon partit. Després del penal ha estat bastant difícil per a nosaltres”, va assenyalar Dalic, que va lamentar que la impressió que va tenir des de la banqueta és que el triomf podria haver estat per al seu equip. “Així quedarà reflectit. El futbol per desgràcia és així. França no ens ha sorprès en res. Van defensar el seu avantatge i van jugar al contraatac. Hem tingut dos aspectes de mala sort. L’autogol i un penal així, amb el VAR”, va recordar l’entrenador de la selecció croata.

Antoine Griezmann es va emocionar després d’aconseguir el títol de campions del món.

Antoine Griezmann es va emocionar després d’aconseguir el títol de campions del món.EFE

tracking