SEGRE

ESPORTS

Alex Márquez seguirà una temporada més al Team Estrella Galicia

Es va proclamar campió del món amb el Team Estrella Galicia

Alex Márquez seguirà una temporada més al Team Estrella Galicia

Alex Márquez seguirà una temporada més al Team Estrella GaliciaEFE/Archivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El pilot de Moto2 Alex Márquez ha renovat per un any el seu contracte amb el Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, i continuarà formant part de l’equip durant la pròxima temporada 2019.

Márquez, que el 2014 es va proclamar campió del món amb el Team Estrella Galicia en la categoria de Moto3, ha manifestat que el seu objectiu principal és "continuar creixent com a pilot" i "aconseguir el Campionat del Món de Moto2", segons declaracions facilitades pel seu equip.

A més, va comentar que continuar una temporada més amb l’equip l’ajudarà a preparar-se per a "l’objectiu d’ascendir a la categoria de MotoGP". "Tinc una gran motivació per continuar formant part d’aquest projecte", va confessar el pilot.

"Desitgem que Álex continuï sent la nostra punta de llança i el pilot amb qui lluitar pel Campionat del Món de Moto2. Ha demostrat que té el potencial i el talent necessaris per ser davant, lluitar per guanyar curses i pujar al podi," ha expressat Marc van der Straten, fundador i propietari de Marc VDS.

tracking