SEGRE

BÀSQUET COMPETICIÓ

Una arrancada exigent

El Força Lleida començarà la Lliga a casa contra el Palma i s’enfrontarà a Prat, Bilbao, Palència i Melilla en les primeres set jornades || Tancarà la fase regular rebent el descendit Betis

Marc Rubín de Celis va jugar a Manresa l’últim partit amb la samarreta del Força Lleida.

Marc Rubín de Celis va jugar a Manresa l’últim partit amb la samarreta del Força Lleida.POL PUERTAS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El Força Lleida tindrà un inici de Lliga 2018-2019 molt exigent. Després de debutar a casa amb el Palma, el divendres 5 d’octubre, l’equip de Jorge Serna mesurarà forces amb quatre dels equips que, a priori, surten amb clares aspiracions d’ascens, com són el Prat, al qual visitarà a la segona jornada i que la temporada passada va acabar subcampió de la fase regular, i Bilbao –acabat de descendir de la Lliga ACB–, Palència i Melilla –que aquest any s’ha quedat a les portes de l’ascens–. Tots aquests partits es jugaran al Barris Nord.

Al mig tindrà dos sortides no menys complicades, com les de Càceres, a la quarta jornada, i Ourense, a la sisena, per després enllaçar dos encontres amb les dos esquadres debutants, Granada i Canoe, aquest últim com a local.

Jorge Serna ha programat l’inici de la pretemporada per al 27 d’agost, íntegrament a Lleida

“A priori tot apunta que ens ha tocat un inici complicat, però fins que no comença la Lliga no saps la mesura que poden donar els equips. La nostra preocupació ha de ser fer una bona plantilla per ser competitius”, va afirmar ahir Serna al valorar el sorteig del calendari. El final de la fase regular tampoc serà un camí de roses per als de negre. Durant les últimes quatre jornades visitarà l’Osca i el Valladolid i rebrà el Corunya i Betis, aquest últim en la jornada final.

Es repeteix, d’aquesta manera, la història de la temporada passada, en la qual els lleidatans també van tancar la fase regular amb un acabat de descendir de l’ACB, en aquest cas el Manresa, al qual va aconseguir derrotar al Nou Congost per certificar la permanència, i per la seua banda els del Bages serien, a posteriori, el segon equip a pujar, al costat del Breogán. De fet, tant els de Manresa com els de Lugo van ser confirmats ahir dilluns com a equips d’ACB a tots els efectes. Per la seua banda, el Força Lleida iniciarà els entrenaments de preparació el pròxim dia 27 d’agost i té previst fer la pretemporada íntegrament a Lleida. El Cadí la Seu tanca la plantilla amb la base polonesa Sklepowicz

tracking