SEGRE

MOTOCICLISME MUNDIAL

Àlex Màrquez seguirà a Moto2

El Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS va confirmar ahir la renovació per a l’any que ve en la cilindrada intermèdia || El lleidatà ha descartat una oferta d’Avintia per pujar a MotoGP

Àlex Màrquez, al costat d’Emili Alzamora i els responsables de l’equip escenificant la renovació per a l’any que ve.

Àlex Màrquez, al costat d’Emili Alzamora i els responsables de l’equip escenificant la renovació per a l’any que ve.MARC VDS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Àlex Màrquez continuarà un any més al Mundial de Moto2, després que el seu equip, el Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, anunciés oficialment ahir la seua renovació per al 2019. El campió del món en Moto3, que va arribar a aquesta escuderia el 2014, tenia l’opció de fer el salt a MotoGP de la mà d’Avintia, que li oferia l’últim seient que quedava lliure a la graella per al 2019, però el petit de la saga ja ho tenia clar: havia optat per quedar-se a la categoria intermèdia i al mateix equip, com li havia recomanat el seu germà Marc.

“Estic molt content de poder anunciar la meua renovació amb el Team Estrella Galicia 0,0 Marc VDS. Vull agrair la confiança de l’equip en un projecte en el qual tots tenim molta il·lusió. Tinc una gran motivació per continuar formant-ne part i lluitarem al màxim per aconseguir el títol de Moto2, la qual cosa seria molt bona després d’aconseguir el de Moto3 i abans d’intentar fer el salt, amb una bona moto, a MotoGP. No tinc pressa, sóc jove”, va assenyalar Àlex, que fa unes setmanes ja va provar a MotorLand Aragón la Kalex amb el nou motor Triumph que portarà l’any que ve.

“Després de guanyar en Moto3, crec que seria bo conquerir Moto2 abans de pensar a saltar a MotoGP”

En la seua decisió ha pesat el consell del seu germà, que es decantava per seguir en Moto2 i amb Marc VDS, propietat del magnat belga de la cervesa Marc van der Straten, que perdrà les seues dos places en la categoria reina. “El que hi havia en MotoGP no era gaire temptador i crec que val la pena que l’Àlex es continuï formant en Moto2, que repeteixi el títol aconseguit en Moto3 en aquesta categoria tan igualada i, després, ja en parlarem”, apuntava Marc Màrquez diumenge passat. “És molt fàcil pujar, molt difícil que et surti bé i materialment impossible ser humil i tornar a baixar, així que fem les coses pas a pas”, va afegir.

Àlex comptarà amb un projecte fet a mida per ser campió del món, amb una estructura gestionada per Monlau, però no per Emili Alzamora. El responsable de l’equip, Marc van der Straten, va indicar que “l’Àlex ha demostrat que té el potencial i el talent necessaris per ser al davant, lluitar per guanyar carreres i pujar al podi. Amb aquesta renovació donem continuïtat a un projecte que dóna la possibilitat als nostres pilots de desenvolupar la seua carrera esportiva dins d’un entorn familiar i humà, alhora que professional i de màxim nivell competitiu”.

tracking