SEGRE

BÀSQUET LEB OR

El Força Lleida fitxa Sierra, del Plasència de la LEB Plata

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida va fer oficial ahir la tercera incorporació, l’aler Fernando Sierra, de 23 anys i 1,95 metres d’estatura, que arriba procedent del CB Plasència Ambroz de la LEB Plata, on va jugar la temporada passada en qualitat de cedit pel Canoe, equip recentment ascendit a Or. L’acord amb el jugador, que és per un any, estava tancat feia setmanes, pendent únicament de la desvinculació del club madrileny.

Sierra, que ocuparà la plaça que va deixar el ja excapità Juampi Sutina, el jugador que més partits ha disputat en la història del Força Lleida, és la tercera incorporació de l’equip que aquest any dirigirà Jorge Serna, després del base Adrián Chapela, que també arriba de la LEB Plata, en el seu cas de l’Alacant, i de l’aler serbi Filip Djuran, procedent del Melilla Bàsquet.

Amb Sierra es completa la quota de quatre nacionals que exigeix la normativa, amb Chapela, Feliu i Mbaye

El madrileny va disputar la temporada passada un total de trenta enfrontaments, en els quals va fer una mitjana d’11,5 punts, 5,8 rebots, 2,3 assistències i gairebé 2 pilotes robades per partit en els gairebé 26 minuts de mitjana que va estar a la pista, per a una valoració de 13,7 punts. Va acabar sent el segon millor jugador del Plasència.

Jorge Serna va destacar especialment la polivalència de Fernando Sierra, que és capaç de jugar tant d’escorta com d’aler, i la projecció. “És jove i en creixement, amb un gran percentatge d’encert en el tir de tres punts, molt atlètic, amb capacitat per pressionar a tota la pista i d’ajudar en el rebot d’atac. Estem molt contents que hagi escollit Lleida com a pròxima destinació i estem convençuts que pot continuar creixent amb nosaltres”, va assenyalar el tècnic.

Amb aquest fitxatge de Fernando Sierra, el Força Lleida ja té coberta la quota de nacionals amb Chapela, Miki Feliu i Ablaye Mbaye.

L’equip disputarà dos encontres amb l’Osca, com l’any passat, i un altre contra el Prat al torneig de Sant Joan de Vilatorrada, a banda de la doble confrontació que tindrà amb el FC Barcelona B a la prèvia de la Lliga Catalana. El Castelló podria ser un altre dels rivals.

Fernando Sierra, amb el dorsal 9, en un partit de la temporada passada amb el Plasència.

Fernando Sierra, amb el dorsal 9, en un partit de la temporada passada amb el Plasència.EL PERIÓDICO DE EXTREMADURA

Fernando Sierra, amb el dorsal 9, en un partit de la temporada passada amb el Plasència.

Fernando Sierra, amb el dorsal 9, en un partit de la temporada passada amb el Plasència.EL PERIÓDICO DE EXTREMADURA

tracking