SEGRE

HOQUEI OK LLIGA

El Lleida Llista jugarà els tres partits de la Lliga Catalana com a local

El suplent de Lluís Tomàs, la peça que falta al Llista.

El suplent de Lluís Tomàs, la peça que falta al Llista.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Llista, que continua buscant patrocinador després que no s’hagi renovat la vinculació amb ICG Software, disputarà com a local els tres partits corresponents a la lligueta prèvia de la Lliga Catalana, que es disputarà a finals d’agost.

L’equip té previst iniciar els entrenaments de pretemporada el 20 d’agost vinent i quatre dies després, el 24, ja afrontarà la seua estrena en la competició autonòmica rebent l’Alcoi. El dia 28 s’enfrontaria a l’Igualada i el 31 tancaria la fase prèvia de la competició davant del Calafell, tant un partit com l’altre a l’Onze de Setembre i en horaris encara per confirmar.

En cas que aconseguís una de les dos primeres places del grup, l’equip d’Albert Folguera accediria als quarts de final, previstos per al 4 de setembre en una seu encara per determinar, així com a la Final Four, fixada per al dia 9 del mateix mes.

Pel que fa a la plantilla, el Llista només té pendent de tancar la posició del segon porter, després de la marxa d’Albert Mola a França. Una de les opcions que estudia Folguera és la d’alternar els porters de la base, encara que no es descarta la incorporació d’algun altre porter. El club oficialitzarà ben aviat totes les renovacions i el fitxatge de l’argentí Oruste.

tracking