SEGRE

BÀSQUET LEB OR

Massine Fall, reforç interior del Força Lleida

El pivot senegalès, de 25 anys i 2,08 metres, arriba procedent del Melilla

Ablaye Mbaye defensa el seu compatriota Massine Fall, amb qui compartirà vestidor.

Ablaye Mbaye defensa el seu compatriota Massine Fall, amb qui compartirà vestidor.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Força Lleida ha arribat a un acord per un any amb el senegalès Massine Fall, de 25 anys i 2,08 metres, que arriba procedent del Melilla per reforçar la posició de pivot. Fall, nascut a la ciutat de Guédiawaye l’1 de gener del 1993, destaca per la seua envergadura i potència física, la qual cosa el converteix en un autèntic intimidador sota els cèrcols, igual que el seu compatriota Ablaye Mbaye, amb qui ara compartirà vestidor.

El nou jugador del Força Lleida es va formar al planter canari, debutant com a cadet al Vila d’Adeje i com a júnior a l’Aridane, i va arribar a debutar a la Lliga EBA amb tot just setze anys. També va jugar al San Isidro, abans de fitxar pel Fuenlabrada, i va debutar a la Lliga ACB la temporada 2011-12.

Posteriorment va ser cedit a l’Àvila i també va estar a l’Albacete, abans d’embarcar-se en la primera experiència fora d’Espanya amb l’Ovarense portuguès. La temporada 2016-17 s’incorpora al CAM Enrique Soler, equip vinculat al Melilla a la Lliga EBA, i el curs anterior va formar part de la primera plantilla.

A la LEB Or, on el conjunt nord-africà va disputar la final dels play-offs d’ascens a la Lliga ACB amb el Manresa, Fall va fer una mitjana de 3,8 punts i 3,5 rebots per partit per a una valoració de 5,2 en catorze minuts.

Amb l’arribada de Fall, el club centra els seus objectius a incorporar tres peces més per tancar la plantilla. Pel que fa a la posició de base, al Força Lleida se li ha escapat la possibilitat de reforçar-se amb el nord-americà Austin Luke, que ha descartat l’opció del Barris Nord. La plantilla està formada ara per Adrián Chapela (Alacant) a la posició de base; Fernando Sierra (Plasència) com a escorta; els alers Miki Feliu i Filip Djuran (Melilla) i els pivots Kregor Hermet, Ablaye Mbaye i Massine Fall (Melilla).

tracking