SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Rosell serà traslladat dimecres a Brians 2

L’expresident del Barça compleix presó per presumpte blanqueig de 20 milions

Sandro Rosell, en foto d’arxiu, serà traslladat d’aquí a uns dies a una presó catalana.

Sandro Rosell, en foto d’arxiu, serà traslladat d’aquí a uns dies a una presó catalana.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’expresident del FC Barcelona Sandro Rosell, que es troba en presó preventiva per ordre de l’Audiència Nacional per un presumpte blanqueig de vint milions d’euros, ingressarà dimecres que ve a la presó Brians 2 de Sant Esteve Sesrovires (Barcelona). Segons van informar fonts penitenciàries, els Serveis Penitenciaris de la Generalitat van rebre la comunicació que Rosell serà traslladat per la Guàrdia Civil dimecres que ve des de la presó de Soto del Real, en la qual ha estat des del maig del 2017. Fa una setmana, la jutge de l’Audiència Nacional Carmen Lamela va donar el vistiplau al trasllat de Rosell a una presó catalana, a l’haver dictat ja l’ordre de processament contra ell i cinc persones més per blanquejar presumptament vint milions d’euros de la Confederació Brasilera de Futbol (CBF), dels quals l’expresident del FC Barcelona s’hauria quedat almenys 6,5 milions.

El dia 29 de maig passat, Lamela va dictar el processament per a Rosell, la seua esposa, Marta Pineda, l’advocat andorrà Joan Besolí i tres persones més a l’entendre que formaven part d’una organització criminal que va ocultar diners desviats de la CBF per l’expresident Ricardo Teixeira, investigat als Estats Units. A tots se’ls atribueix el blanqueig de quinze milions de mossegades obtingudes per Teixeira dels drets de retransmissió de vint-i-quatre amistosos de la selecció brasilera i cinc milions més d’un contracte de patrocini amb la marca Nike.

El lateral brasiler deixarà el Barça i la seua destinació podria ser el Sivasspor de la lliga turca

L’Ajax ha fet oficial els dorsals dels jugadors del primer equip i entre ells està inclòs Frenkie de Jong, pel qual el Barcelona continua sospirant, malgrat la negativa de l’Ajax, concretament del director esportiu i exjugador blaugrana, Marc Overmars. No obstant, el club holandès, davant la possibilitat que es produeixin moviments al mercat, ja ha avançat que aquests dorsals no són definitius.

tracking