SEGRE

FUTBOL PRETEMPORADA

Test de Primera i amb VAR

Primer amistós del Lleida avui contra l’Osca en un ambient enrarit per l’embargament d’Hisenda || Arbitrarà el lleidatà Estrada Fernández i es posarà a prova el videoarbitratge

El Lleida arriba a aquest primer test davant d’un Primera amb menys d’una setmana de preparació.

El Lleida arriba a aquest primer test davant d’un Primera amb menys d’una setmana de preparació.LLEIDA ESPORTIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu 2018-2019 afronta avui el seu primer test de pretemporada davant d’un acabat d’ascendir a Primera divisió com l’Osca (20.00) i amb el nou sistema de videoarbitratge (VAR), que començarà a aplicar-se aquesta temporada a la màxima categoria. Un primer examen per a l’equip de Gerard Albadalejo, que ve marcat també per l’ambient enrarit creat entre l’afició després de revelar-se l’embargament preventiu al club decretat per Hisenda per impagaments de gairebé un milió d’euros.

El nou Lleida, que va començar aquest dilluns la pretemporada, arriba a la cita sense gairebé preparació i amb una plantilla en la qual falten encara moltes peces per completar el puzle.

La plantilla blava ara sols compta amb 14 jugadors que estan entrenant al costat de joves del planter

Avui dia només hi ha catorze futbolistes, entre els quals quatre cares noves, al primer equip. Són el porter Diego Rivas; els defenses Aitor Núñez, Marc Trilles, Leto, Mousa, Noel i l’acabat de fitxar Joan Oriol; els centrecampistes Albístegui, Moustapha, Manu Molina, Joel Huertas i els nous Xemi i Marc Martínez; i el davanter Pedro Martín, també incorporat recentment. La resta de citats avui –el club no ha facilitat en tots aquests dies quins jugadors estan entrenant– seran joves del filial i de l’equip juvenil.

El partit d’avui pot resultar atractiu perquè l’Osca és un equip veí, la qual cosa fa pensar que poden ser molts els seguidors oscencs que acudiran al Camp d’Esports, enyorant aquells duels a Segona B entre tots dos equips, que eren de màxima rivalitat però en els quals imperava la cordialitat als anys setanta i vuitanta. Ara les coses han canviat molt i l’Osca treu força avantatge al Lleida, ja que els separen dos categories.

L’arbitratge anirà a càrrec del lleidatà Xavier Estrada Fernández i al VAR hi haurà David Medié Jiménez.

El Lleida arriba a aquest primer test davant d’un Primera amb menys d’una setmana de preparació.

El Lleida arriba a aquest primer test davant d’un Primera amb menys d’una setmana de preparació.LLEIDA ESPORTIU

tracking