SEGRE

FUTBOL PRIMERA DIVISIÓ

Tercera oferta del Barça al Chelsea per fitxar el brasiler Willian

El brasiler Arthur ahir durant l’entrenament.

El brasiler Arthur ahir durant l’entrenament.FCB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El FC Barcelona segueix entossudit a fitxar el brasiler del Chelsea Willian. A més, el mateix jugador ha expressat en diverses ocasions el seu desig de marxar perquè el Chelsea no disputarà ni tan sols la Champions el curs vinent després de finalitzar cinquè a la Premier. Aprofitant aquesta situació, el FC Barcelona, segons va comentar Sky Sports, va fer arribar la setmana passada una oferta de 53 milions de lliures (uns 59 milions d’euros) al Chelsea, però la resposta va ser negativa. En aquest tercer intent, el quadre blaugrana hauria ofert 55 milions de lliures (61 milions d’euros).

D’altra banda, el central colombià Yerry Mina està decidit a quedar-se al Barça i no rendir-se, malgrat que la temporada passada amb prou feines va comptar amb minuts després de recalar al club blaugrana durant el mercat hivernal. Mina, que ha despertat l’interès de diversos clubs després del seu gran Mundial, parteix, no obstant, en desavantatge ara mateix respecte a Gerard Piqué, Samuel Umtiti, l’acabat de fitxar Clement Lenglet i Thomas Vermaelen.

També poden anar-se’n Alcácer o Munir. Després de la gira pels Estats Units, Valverde prendrà una decisió veient el rendiment tant de l’un com de l’altre.

tracking