SEGRE

FUTBOL SEGONA DIVISIÓ B

El Lleida farà 'stage'

Ja que comença la Lliga el 25-26 d’agost, una setmana després que Primera i Segona || Demà, sorteig de calendari i aprovació de dorsals fixos

L’onze inicial que va alinear el Lleida, encara sense confeccionar, dissabte passat contra l’Osca.

L’onze inicial que va alinear el Lleida, encara sense confeccionar, dissabte passat contra l’Osca.LLEONARD DELSHAMS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Lleida Esportiu té intenció de fer stage de pretemporada com ja ha fet en les últimes campanyes, encara que aquest estiu l’ha condicionat la Copa Catalunya. Tanmateix, ja que la Lliga de Segona B començarà el cap de setmana del 25-26 d’agost, és a dir una setmana després que s’iniciïn els campionats de Primera i Segona, el Lleida, segons van confirmar a aquest diari fonts del club, es planteja fer l’stage aprofitant els dies del 18 i 19 d’agost i allargar la concentració fins a mitjans de la setmana següent. Seria una estada d’un màxim de quatre dies.

I en aquella última setmana abans de debutar a la Lliga, és quan l’equip de Gerard Albadalejo jugaria el Trofeu Emili Vicente davant d’un rival encara per concretar i que el club consensuarà amb la família. El Lleida vol que sigui un equip “que li hauria pogut fer especial il·lusió a l’Emili”, segons fonts consultades.

El club pretén organitzar-lo l’última setmana abans de la Lliga davant d’un rival que encara s’ha de decidir

Demà, durant la celebració de l’Assemblea General de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), on se sortejaran els calendaris de les lligues estatals, també hi haurà un punt d’especial interès per a la categoria en la qual competeix el Lleida.

I és que les categories semiprofessionals estaran atentes a l’aprovació dels dorsals fixos per als jugadors de Segona B i Tercera divisió. Es tracta d’una proposta que va ser enviada des de la comissió de clubs de Tercera i Segona B a l’RFEF i que no ha estat escoltada fins a la campanya que tindrà inici d’aquí a un mes.

Tot fa indicar que a la votació de demà de l’assemblea general sortirà el i les categories de Segona B i Tercera lluiran a la temporada 2018-19 números fixos a les elàstiques, una cosa que s’ha reclamat des de la comissió des de fa mesos.

D’altra banda, el Lleida afrontarà aquesta setmana dos partits més de preparació. Dimecres jugarà un amistós a Tamarit (La Colomina, 20.00 hores), mentre que diumenge arribarà la seua estrena a la Copa Catalunya contra el Gavà (La Bòbila, 19.00).

tracking