SEGRE

HOQUEI CAMPIONAT D?EUROPA

Espanya recupera el tron europeu golejant sense compassió Portugal

Els germans Di Benedetto, fora del podi

Els jugadors de la selecció celebren eufòrics el dissetè títol europeu de la història.

Els jugadors de la selecció celebren eufòrics el dissetè títol europeu de la història.FEP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció espanyola d’hoquei patins, vigent campiona del món, va recuperar, quatre anys després, el títol continental contra el país que l’ostentava, Portugal, al qual va derrotar per 6-3 a la Corunya, amb la qual cosa aconseguia el dissetè títol continental.

Els d’Alejandro Domínguez van dominar sense problemes un plàcid primer temps malgrat haver de remuntar. Portugal es va avançar amb un gol matiner de Gonçalo Alves, però la bona actuació defensiva d’Edu Lamas i el porter Sergi Fernández van evitar que caiguessin més gols. Jordi Adroher, amb un gol i una assistència per al punt de Ferran Font, va liderar la remuntada (m.8).

Portugal va fallar un penal que va llançar Alves gràcies a una superba intervenció de Sergi Fernández. Lamas va tornar a aparèixer quan la selecció estava en inferioritat numèrica, a causa d’una expulsió per acumulació de 10 faltes, i com ja va fer amb un doblet a les semifinals davant de França (8-2), va posar el 3-1 per tancar la primera meitat. El segon període va arrancar com va finalitzar el primer, amb Espanya controlant i tenint totes les oportunitats. Ignacio Alabart va posar el 4-1 i Pau Bargalló el 5-1 que deixava ja el partit i el títol vistos per a sentència.

A la final de consolació, Itàlia va guanyar França (2-5), per la qual cosa va deixar els germans Roberto i Bruno Di Benedetto, del Llista, sense la medalla de bronze.

tracking