SEGRE

TEMPS EXTRA NATACIÓ

El Club Inef brilla a l'Estatal aleví

Emma Carrasco aconsegueix el quart or al campionat i una plata en relleus amb Carla Roure, Maria Alsina i Maria Herreros || Resultat històric per a la secció d’aquesta entitat

Emma Carrasco, Maria Alsina, Maria Herreros, Carla Roure i l’entrenador del Club Inef Lleida, Joan Seguí.

Emma Carrasco, Maria Alsina, Maria Herreros, Carla Roure i l’entrenador del Club Inef Lleida, Joan Seguí.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Club Inef Lleida va ser el protagonista indiscutible de la representació lleidatana, que va estar en general a molt bon nivell, als Campionats d’Espanya de Natació de categoria alevina celebrats a Sabadell a l’aconseguir cinc medalles (quatre ors i una plata), a més de quedar en quarta posició per equips a la classificació femenina.

Un resultat històric per a la secció d’aquest club que va tenir en Emma Carrasco la nadadora més destacada i que s’ha erigit en una de les grans protagonistes d’aquests campionats al participar en totes les medalles: quatre ors individuals (ahir el quart en 200 estils de l’any 2005 amb rècord del campionat inclòs –2:25.22– i en els dies anteriors es va proclamar campiona d’Espanya en els 100 metres braça, en els 200 metres braça i en els 400 metres estils) i la plata, també ahir, la va aconseguir en el relleu 4x100 estils femení. Les seues companyes van ser Carla Roure, Maria Alsina i Maria Herreros. Del mateix club, Pol Martínez va acabar ahir a la 33a posició en 200 esquena de nadadors de l’any 2004.

Pel que fa a altres clubs, l’actuació més destacada d’ahir va ser la de Toni Grañó, del CN Tàrrega, que va acabar setè en els 200 metres estils. A més, va ser quinzè en els 200 metres esquena. Per part del CEN Balaguer, Berta Benseny va finalitzar a la catorzena posició en els 200 metres esquena, i al seu torn Giulian Alecsandru va acabar en dinovè lloc en la prova dels 100 metres lliures. Del CN Lleida només va nadar ahir Clàudia Bellet, que va finalitzar en dissetena posició a la prova dels 400 metres lliures.

Finalment, per part del CN Cervera, Sofía Datsenko va acabar vintena en els 400 metres lliures, Carla Carbonell va nadar dos proves i va finalitzar a la vint-i-tresena posició en els 200 esquena i al trenta-tresè lloc en els 200 metres estils, i en el relleu 4x100 estils femení va concloure a la vint-i-tresena posició.

Emma Carrasco, Maria Alsina, Maria Herreros, Carla Roure i l’entrenador del Club Inef Lleida, Joan Seguí.

Emma Carrasco, Maria Alsina, Maria Herreros, Carla Roure i l’entrenador del Club Inef Lleida, Joan Seguí.SEGRE

tracking